Karina van den Oever van A.T. Kearney naar Elixirr

27 april 2015 Consultancy.nl

Het Britse management consultancybureau Elixirr heeft zijn principal team versterkt met Karina van den Oever. Tussen 2000 en 2015 werkte zij meer dan 10 jaar bij branchegenoot A.T. Kearney. Bij Elixirr zal Van den Oever zich gaan focussen op opdrachtgevers in de retailbranche.

Bij A.T. Kearney werkte Karina van den Oever de afgelopen twee en een half jaar als Management Consultant. In deze functie was zij, onder andere, verantwoordelijk voor Business Development en Intellectual Capital Development voor de Retail and Consumer Goods-praktijk van het adviesbureau. Tussen 2000 en 2008 werkte zij al eerder voor het van oorsprong Amerikaans advieskantoor.

Karina van den Oever - Elixirr

Tussen de twee dienstperiodes bij A.T. Kearney studeerde Van den Oever aan het Gemological Institute of America, waar ze een accreditatie ontving als professioneel juwelier, nadat zij Leila Michaela Fine Jewelry had mede-opgericht. Voor haar tijd bij A.T. Kearney werkte Van den Oever tussen 1994 en 1998 bij Calvin Klein, onder andere als Licensing Manager, Marketing Associate, en Retail Analyst, en daarvoor twee jaar bij Saks Fifth Ave als Assistant Buyer.

Naast haar graad van het Gemological Institute, is Van den Oever in het bezit van een MBA in Marketing, Strategy & International Business van de Kellogg Graduate School of Business en een Bachelor in Marketing en International Business van New York University.

Bij Elixirr wordt Van den Oever verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële resultaten in retail, waarbij zij zal focussen op strategie, route-to-market, categoriemanagement / merchandising, digitale innovatie, en sourcing. Ze brengt meer dan 15 jaar ervaring in consulting, industrie en start-up omgevingen met zich mee, waarbij zij vooral gefocust was op retail, luxe en consumentengoederen, naar haar nieuwe rol als Principal in Londen.

Three new Principals

Elixirr vertelt “verheugd” te zijn met de toevoeging van Karina aan hun team. Voor de consultancy is het de vierde nieuwe aanwinst voor het Principal team in een paar maanden tijd. Eerde dit jaar werden Katie Gillett en Emily Farrimond aangetrokken van Accenture, terwijl Herbert van der Raad de overstap maakte van Infosys Consulting.

Nieuws

Meer nieuws over