Rijnconsult organiseert het einde van de organisatie

27 maart 2015 Consultancy.nl

Op 23 april organiseert organisatieadviesbureau Rijnconsult een evenement met als thema: ‘het einde van de organisatie’. Gedurende het evenement zal Prof. dr. Arjan van den Born ingaan op de organisatie van de toekomst. Onder meer creatief ondernemerschap, crowds, communities en talent management passeren de revue. Verder komen nieuwe samenwerkingsvormen van ondernemers en opdrachtgevers aan bod, kunnen bezoekers deelnemen aan interactieve workshops en is er de mogelijkheid tot een historische rondleiding door de oude lijm- en gelatinefabriek in Delft. 

Het einde van de organisatie?
Hoe ziet de toekomst van organisaties er uit? Gaat het in de toekomst nog om organisaties of draait alles juist om een netwerk? Is er sprake van werknemers of juist van ondernemers? Wordt creativiteit het toverwoord? Een greep uit de vragen waarop het Houtense adviesbureau Rijnconsult op 23 april een antwoord wil geven. Dan organiseert het bureau in de oude lijm en gelatinefabriek in Delft het evenement getiteld ‘Het einde van de organisatie’, een event dat – naast relaties en persoonlijke genodigden van het bureau – bedoeld is voor onder meer managers, directeuren, bestuurders en toezichthouders van grotere organisaties.

Oude lijm en gelatinefabriek in Delft

Rondleiding en presentatie
De bezoekers krijgen allereerst de kans om op locatie de rondleiding ‘Lijm & Cultuur’ te volgen, waarin ze in de fabriek door de gebouwen geleid worden en waarin de geschiedenis van het complex wordt verbonden aan de actualiteit van nu: een creatief laboratorium. Zo maken de deelnemers binnen een historische setting een reis naar de organisatie van de toekomst. Naast de rondleiding zal het programma worden ingevuld door een presentatie van Prof. dr. Arjan van den Born, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en zelfstandig adviseur. Hij gaat in op de organisatie van de toekomst en vertelt onder meer over succesvol creatief ondernemerschap, crowds, communities en talent management. Ook wordt de bezoeker geïnspireerd door nieuwe samenwerkingsvormen van ondernemers en opdrachtgevers en kunnen zij actief meepraten over de behandelde onderwerpen en met elkaar hierover van gedachte wisselen.

Workshops Rijnconsult
Tenslotte worden er vijf verdiepende workshops verzorgd gedurende het evenement, onder meer gericht op thema’s als ketensamenwerking, leiderschap en strategie – enkele van de expertisegebieden van Rijnconsult. Het betreft de volgende workshops:

Workshops Rijnconsult

Voor deelname of meer informatie over het programma, zie de website van Rijnconsult.

Nieuws

Meer nieuws over