Arbeidsmarkt van de Gezondheidszorg

Bedrijf
Datum
09 februari 2012
Inschrijven voor
08 februari 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Zorgbestuurders
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

&samhoud organiseert de komende maanden drie inspiratiediners voor zorgbestuurders. Tijdens het inspiratiediner gaan aanwezigen in op thema’s die zeer relevant zijn voor de gezondheidszorg om zodoende in de toekomst betere zorg voor minder geld te realiseren.

De thema's zijn waardecreatie, arbeidsmarkt en ondernemerschap.

Waardecreatie in de gezondheidszorg

In november 2011 nodigen we u graag uit om in gesprek te gaan over het thema waardecreatie. Hoe kunnen we het roer omgooien en over en in de zorg praten en handelen vanuit waardecreatie in plaats van kostenreductie?

Arbeidsmarkt van de gezondheidszorg

Het tweede diner in februari 2012 zal in het teken staan van de arbeidsmarkt. De toestroom van zorgbehoefende ouderen wordt niet geëvenaard door een toestroom van vakbekwame en gepassioneerde medewerkers. Hoe kunnen we het arbeidsvraagstuk het beste te lijf gaan?

Ondernemerschap in de gezondheidszorg

Tot slot zal het laatste inspiratiediner in april 2012 in het teken staan van ondernemerschap. Anticiperen op de ontwikkelingen in de zorg en ondernemerschap stimuleren in de organisatie, wat biedt dat de organisatie?

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan via deze website.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de bijeenkomsten, dan kunt u contact opnemen met Carla de Boer van &samhoud op 06-21863015 of via c.deboer@samhoud.com.

 

Event informatie

Bedrijf: &samhoud

Datum: 09 februari 2012

Inschrijven voor: 08 februari 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Zorgbestuurders