Hoe Beweegt Talent

Bedrijf
Datum
22 maart 2011
Inschrijven voor
21 maart 2011
Type event
Workshop
Doelgroep
Klanten en adviseurs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers? Vanwege de ontgroening en vergrijzing van de arbeidsmarkt een kunst, die organisaties graag willen verstaan. Belangrijk aanknopingspunt daarbij is de natuurlijke beweging van talent. Graag nodigt GITP u uit voor het event ‘Hoe beweegt Talent?’ op dinsdag 22 maart in Maarssen.

Introductie Loopbaanmobiliteitsmonitor

Volgens prof. dr. Hans Hoekstra heeft duurzame inzetbaarheid alles te maken met hoe breed inzetbaar medewerkers zijn. En dat is weer afhankelijk van hoe mensen van nature in hun loopbaan bewegen. Om dit te kunnen meten, ontwikkelde Hoekstra de Loopbaanmobiliteits-
monitor.

De resultaten van de monitor bieden een handvat om bredere inzetbaarheid zo te stimuleren dat het hand in hand gaat met werkplezier. Tijdens het event bent u getuige van de introductie van dit nieuwe, veelbelovende instrument. Tevens krijgt u praktische tips over hoe u de natuurlijke beweging van talent gericht een handje kunt helpen.

Programma

Klik hier voor het volledige programma van het event ‘Hoe beweegt Talent?’.

Aanmelden?

Meld u aan door een email te sturen naar symposium@gitp.nl. Geef aan dat u zich aanmeldt voor het event 'Hoe beweegt Talent?' en wees verzekerd van uw kennismaking met de Loopbaanmobiliteitsmonitor én 2 workshops voor slechts € 175,-- exclusief BTW.

 

Event informatie

Bedrijf: GITP

Datum: 22 maart 2011

Inschrijven voor: 21 maart 2011

Type event: Workshop

Doelgroep: Klanten en adviseurs