Dag van de Medezeggenschap 2010

Bedrijf
Datum
04 november 2010
Inschrijven voor
04 november 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe gaat het bij u in de praktijk van het or-werk? Zit u op het juiste spoor? De Dag van de Medezeggenschap op 4 november biedt u de kans het functioneren van uw or te verbeteren! Dagvoorzitter is Niek van Keulen, senior adviseur bij GITP medezeggenschap. Het motto van dit jaarlijks terugkerend congres van magazine OR informatie is ´Houd uw or op de rails´.

Op de Dag van de Medezeggenschap: 

  • Ontwikkelt u vaardigheden en leert u ze gebruiken om uw or op de rails te houden.
  • Actualiseert u in één dag uw kennis door prikkelende workshops en scherpt u uw performance aan
  • Maakt u uw probleem bespreekbaar tijdens de or-adviesgesprekken. Haal u eruit wat voor uw or-praktijk van toepassing is.
  • Komt u met meerdere collega’s en ontvangt u extra korting! 

Schrijf nu in!

Voor ieder wat wils
De dag start met een inleiding van Jan Heijink (ITS), die op basis van recent GBIO-onderzoek de stand van zaken in de medezeggenschap met u zal doornemen. Dit wordt gevolgd door een interactieve discussie onder leiding van dagvoorzitter Niek van Keulen. Verder zijn er twee workshoprondes waar het versterken van de or-praktijk als een rode draad doorheen loopt. U kunt kiezen uit 2 van 15 workshops  en tijdens de pauzes maakt u situaties of problemen uit uw eigen or-praktijk bespreekbaar tijdens één van de or-adviesgesprekken met deskundige adviseurs die werkzaam zijn bij één van de partners van het congres.

Wie, wat & waar
De dag van de medezeggenschap wordt gehouden op donderdag 4 november in Hogeschool Domstad te Utrecht. Deelname kost € 425,- p.p. Komt u samen met uw collega’s dan ontvangt u per collega € 30,- korting ( met een max. van 3 collega’s). Meer informatie over de Dag van de Medezeggenschap vindt u hier. 

Event informatie

Bedrijf: GITP

Datum: 04 november 2010

Inschrijven voor: 04 november 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend