SharePoint Migration en Governance

Bedrijf
Datum
14 februari 2012
Inschrijven voor
14 februari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In samenwerking met AvePoint organiseert Ordina op dinsdag 14 februari een seminar over de verschillende aspecten van het succesvol migreren en ontwerpen van de juiste governance niveau’s. Tijdens deze dag komt onder andere aan bod hoe je bestaande omgevingen kunt migreren. Door de jaren heen kunnen omgevingen veranderd zijn in een digitale spaghetti waarin gegevens onvindbaar zijn geworden. Ordina heeft bewezen referenties om vanuit onvoldoende gestructureerde omgevingen, die lastig beheersbaar zijn, te werken naar een situatie die weer aansluit op wensen van gebruikers en beheerders.

Na dit seminar gaat u weg met ideeën over hoe u zelf een flexibele omgeving kan realiseren, die aansluit op gewijzigde behoeften, kan meegroeien en voldoende governance biedt.

De onderwerpen van het seminar zijn:
Governance en SharePoint 2010
Ontwerp nieuwe omgeving
Migratie en herstructureren oude content

Voor wie interessant?
Dit seminar is zeer interessant voor besluitvormers en verantwoordelijken voor het SharePoint platform binnen de eigen organisatie, die geconfronteerd worden met migratiebehoeften naar SharePoint 2010 (fileserver, Lotus Notes, SharePoint 2007, etc.) en/of tot de conclusie komen dat de governance voor de bestaande omgeving beter kan.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de visie van Ordina op Sharepoint? Klik hier voor meer informatie op onze website. Of neem contact op met Jan Willem Vermeer, SharePoint Solutions Consultant 030 6637000.

Inschrijven
Inschrijven kan via de aanmeldpagina.

Programma
12.15 - 13.00 uur Ontvangst met lunch
13:00 - 13.45 uur Introductie - Sjoerd van Lochem (Ordina) en Anne Plancius (AvePoint). Hoe pakt u een migratie traject aan en welke tooling kan hierbij behulpzaam zijn?
13:45 - 16.45 uur Governance & migration - Dan Holme
16:45 - 17.00 uur Vragenronde
17:00 - 18.00 uur Borrel en afsluiting van de dag

Presentatie Dan Holme:
Dan vertelt hoe governance, architectuur en beheer(s)baarheid onderling zijn verbonden. Hij deelt zijn ervaringen over hoe SharePoint 2010 governance kan worden opgezet en bespreekt een blauwdruk, die aangeeft hoe u governance implementeert.

Adres 
Ordina
Ringwade 1
3439 LM Nieuwegein
Telefoon: +31(0)30 663 83 51

Kosten
Inschrijven kan via de aanmeldbutton. Deelname is kosteloos.

Over AvePoint en Ordina
AvePoint is een wereldwijd technologiebedrijf en bewezen software vernieuwer. Sinds haar oprichting in 2001 is AvePoint een van de grootste leveranciers van infrastructuurbeheeroplossingen voor SharePoint, waarbij het een volledig geïntegreerde oplossing voor SharePoint levenscyclusbeheer biedt.

Ordina ondersteunt met AvePoint tooling het migreren naar SharePoint omgevingen en vergroten van governance mogelijkheden van uw SharePoint platform.

Klik hier om aan te melden

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 14 februari 2012

Inschrijven voor: 14 februari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals