Inspiratielunch 6 september

Bedrijf
Datum
06 september 2011
Inschrijven voor
06 september 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Raden van Bestuur en Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 6 september organiseert Ordina een inspiratielunch met futurist en Ordina partner Tony Bosma. 

Traditioneel gezien is de zomer de periode waarin BV Nederland wat minder hard draait. Een ideaal moment om zonder de dagelijkse hektiek vooruit te kijken. Waarbij het er om gaat, inzicht te krijgen in de unieke periode waarin we nu leven. Om dit te faciliteren biedt Ordina haar klanten een gratis Inspiratielunch aan met futurist Tony Bosma. Het thema is: ‘Transitie in Klantinteractie’. Is uw onderneming of werkgever toekomst-proof? Wat moet er vandaag gebeuren om in een wereld, die in transitie is, succesvol te blijven? 

“Communicatie, technologie en consument ontwikkelen zich revolutionair terwijl organisatie, marketing en management zich evolutionair ontwikkelen. Hierdoor wordt het gat tussen organisatie en markt met de dag groter.” ~ Tony Bosma 

Locatie 
Dinsdag 6 september - Eindhoven, Restaurant ‘Usine’, Lichttoren 6

Doelgroep 
De Inspiratielunches zijn vooral interessant voor Raden van Bestuur en Managers op het gebied van Marketing, Innovatie, Klantinteractie en IT-strategie. De lunch biedt plaats aan maximaal zes tafelgasten. De lunch start om 12:30 uur en eindigt om ± 14:30 uur. Vanaf 12:15 uur bent u van harte welkom. 

Aanmelden 
Aanmelding is op uitnodiging. Heeft u interesse, neem dan contact op met uw accountmanager van Ordina. Voor vragen kunt u contact opnemen met Cindy Davids via 030-6637316. 

Over Tony Boersma 
Tony Bosma is trendwatcher, futurist en partner bij Ordina, divisie Consulting. Hij staat bekend om zijn gedegen en doordacht beeld van de toekomst. Een beeld dat hij weet toe te schrijven naar de belevingswereld van zijn klanten. Tony is hierdoor een veelgevraagd spreker en adviseur van organisaties, stichtingen en overheden. Daarnaast geeft hij in diverse media veelvuldig zijn mening over nieuwe ontwikkelingen, trends en visie. In 2010 is Tony genomineerd door Second Sight voor de prestigieuze trendwatching hoofdprijs: Trendwatcher of the Year 2010.

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 06 september 2011

Inschrijven voor: 06 september 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Raden van Bestuur en Managers