Slimmer Werken en Lifehacking

Bedrijf
Ooa
Datum
06 december 2011
Inschrijven voor
22 november 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Adviseurs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

CMC-bijeenkomst 'Slimmer Werken en Lifehacking' - door Martijn Aslander

Hiermee nodigen wij u van harte uit voor de CMC-bijeenkomst op dinsdag 6 december 2011 in De Witte Vosch te Utrecht. Uw gastspreker is Martijn Aslander, professioneel lifehacker en netwerkexpert. Hij gaat het op zijn inspirerende en unieke wijze hebben over lifehacking, een thema dat voor iedere ondernemer interessant is. Het gaat namelijk over slimmer werken en slimmer leven.

De samenleving verandert steeds meer richting een informatie- en netwerksamenleving. Hiërarchische structuren worden langzaam maar zeker vervangen door flexibeler netwerkmodellen, die sneller kunnen inspelen op de organisatorische behoeften van dit moment. We leven in toenemende mate in een kenniseconomie waar werken met uw hoofd belangrijker wordt dan werken met uw handen. Dit vraagt om kennis delen, efficiëntie, open netwerken, vertrouwen, interactie en verbondenheid. In veel gevallen zijn organisaties echter nog niet ingesteld op werken met ons hoofd en nog gebaseerd op oude structuren: hiërarchie, controle, angst en wantrouwen. De nieuwe netwerksamenleving vraagt om sneller en efficiënter werken in een wereld waarin u moet concurreren met kennis. Dat kan met lifehacking en een goed netwerk. Informatie opsporen, organiseren, filteren en met anderen delen, op een zodanige manier dat u overzicht houdt.

Spreker
Martijn Aslander is de meest gevraagde spreker in Nederland op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving, lifehacking (slimmer werken), marketing en waardedenken. Hij werkt zelf met waardebepaling achteraf. Martijn is medeoprichter van Elvenstone, Lifehacking Academy, Lifehacking.nl en Ecohacking.nl. In augustus 2010 kwam zijn nieuwste boek Easycratie uit.

Wat is een CMC bijeenkomst?
De Ooa streeft naar de vorming van een hecht netwerk van gecertificeerde consultants. Hierdoor ontstaat een kennisplatform waarbij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied besproken worden. Vanzelfsprekend speelt ook het sociale aspect een wezenlijke rol tijdens deze speciale CMC-bijeenkomst. Ooa-leden die (nog) geen CMC-lid zijn ontmoeten wij ook graag op deze bijeenkomst. Wellicht is het een eerste stap op weg naar het CMC-schap.

Het programma
17.30 - 19.00 uur   Ontvangst met een buffet
19.00 - 19.15 uur   Welkom en opening
19.15 - 20.30 uur   Lezing “Slimmer werken en lifehacking” door Martijn Aslander
20.30 - 21.00 uur   Afsluiting en aansluitend borrel
21.00 uur               Einde programma

Locatie:
De Witte Vosch, Oudegracht 46, 3511 AR Utrecht

Deelname
De bijeenkomst is uitsluitend voor Ooa leden. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. U krijgt professionaliseringspunten voor uw aanwezigheid.

Bij niet tijdig annuleren (vóór dinsdag 22 november 2011) en bij ‘no-show’ zijn wij – ter dekking van de gemaakte kosten – helaas genoodzaakt u een bedrag van € 40,- in rekening te brengen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden tot dinsdag 22 november op deze pagina. 

 

Event informatie

Bedrijf: Ooa

Datum: 06 december 2011

Inschrijven voor: 22 november 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Adviseurs