Nacht van het Advies 2011

Bedrijf
Ooa
Datum
17 november 2011
Inschrijven voor
16 november 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Adviseurs
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De ROA en de Ooa organiseren, samen met de Sioo en De Baak, de Nacht van het Advies!

De Norm Hooghouden

Alleen met duidelijke en handhaafbare normen kan een professie bestaansrecht verdienen. Onze beroepsgroep organisatieadviseurs heeft daar al decennia ervaring mee. Normen ten aanzien van onafhankelijkheid, deskundigheid, loyaliteit, integriteit en verantwoording zijn vastgelegd in codes, predikaten, accreditaties, eindtermen en titels.

Maar hoe hoog leggen wij als organisatieadviseurs de lat van onze beroepsnormen, hoe houden we die hoog en integreren we die in onze dagelijkse praktijk? Doen we wat we zeggen, kunnen opdrachtgevers dat zien, en houden we rekening met de veranderingen in de maatschappij?

In de ‘Nacht van het Advies 2011’ gaan we de normen van ons vak kritisch beschouwen. Adviseurs krijgen de gelegenheid te demonstreren waar en hoe zij de norm leggen en hooghouden. Ervaringen, methoden, inzichten, opvattingen en onderzoeken kunnen in de vorm van experiences worden gepresenteerd als voorbeelden voor anderen. We gaan daarover met elkaar in debat en discussiëren met buitenstaanders om te leren onze normen hoog te houden.

 

Event informatie

Bedrijf: Ooa

Datum: 17 november 2011

Inschrijven voor: 16 november 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Adviseurs