Van Regels naar Kansen

Bedrijf
Datum
05 april 2012
Inschrijven voor
05 april 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Krachtige leidinggevenden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Nederlandse banken hebben het gehad. Het lijkt wel of er dagelijkse nieuwe regels bijkomen. De regelgeving verandert voortdurend en bezorgt veel bankiers dagelijks frustraties. “De toezichthouder vertrouwt ons niet en gaat bijna op onze stoel zitten. Ik kan zo echt niet werken”, is een veel gehoorde klacht.

Hoe gaat de bankensector met de nieuwe regels om? Om dit te weten te komen, organiseerde het Bankingsegment van House of Performance twee keer een House of Knowledge. In open dialoog met deelnemers op directieniveau van alle Nederlandse banken kwamen de verschillen duidelijk naar voren. Een aantal banken legt deze uitdaging bij de stafafdelingen; Governance, Risk en Compliance. Dit vraagt veel van deze afdelingen. Zij moeten erop toezien dat de regels goed worden nageleefd binnen de bank. Dat klinkt eenvoudig, maar: ‘Het lijkt wel of we verschillende talen spreken en ik word alleen maar gezien als die boeman die de business niet begrijpt?”.

De nieuwe regelgeving is in het leven geroepen om de klant te beschermen. Maar hoe denkt de klant erover? En hoe kun je als bank deze regelgeving gebruiken om klanten te werven? Deze uitdaging gaat het Bankingsegment groots aanpakken.

5 april opent House of Performance daarom voor het eerst haar deuren met een Full House. Dit wordt een event waar met workshops, lezingen en vermaak, ruim honderd leidinggevenden worden uitgedaagd om op de uitkomsten van de twee eerdere sessies te reageren. Tijdens de Full House krijgen leidinggevenden natuurlijk ook een hapje en een drankje en ruimschoots gelegenheid elkaar en ons beter te leren kennen. We willen kennis uitwisselen op een unieke manier die niet snel vergeten gaat worden en deelnemers laten kennis maken met House of Performance als  ‘expert’ om het vraagstuk rondom de nieuwe regelgeving voor de banken op te pakken.

We zoeken 100 inspirerende en krachtige leidinggevenden uit de commercie en mensen uit het bankwezen die bekend zijn met compliance en riskmanagement.

Wil je deze unieke kans niet missen? Meld je hier aan.

Voor vragen: Lonneke@hofp.nl

Event informatie

Bedrijf: House of Performance

Datum: 05 april 2012

Inschrijven voor: 05 april 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Krachtige leidinggevenden