Where Strategy meets Marketing

Bedrijf
Datum
16 juni 2011
Inschrijven voor
27 mei 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heeft strategie en marketing consultancy jouw interesse? Houd je van projectmatig werken in teams en wil je graag het verschil maken binnen A-merk organisaties? Dan dagen wij jou uit om tijdens de VODW Inhousedag op 16 juni 2011 je talenten in te zetten voor het oplossen van een real-life case.

Tijdens deze dag op ons kantoor in Leusden leer je alles over strategie en marketing consultancy en over het werken bij VODW. Verschillende consultants zullen je gedurende de dag begeleiden en alles vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om met VODW en een groot aantal consultants kennis te maken. Extra interessant omdat wij op dit moment op zoek zijn naar toptalenten!

De dag wordt afgesloten met een bijzonder evenement, de Dutch Marketing Thesis Award, georganiseerd in samenwerking met de Marketing Associatie Nederland, en een walking diner.

VOOR WIE?
De VODW Inhousedag is bedoeld voor studenten met een academische achtergrond van alle universiteiten en alle studierichtingen, die uiterlijk binnen anderhalf jaar afstuderen. Als je geïnteresseerd bent in strategie en marketing consultancy, goede studieresultaten hebt behaald en extra-curriculaire activiteiten onderneemt, schrijf je dan nu in voor de VODW Inhousedag op 16 juni!

WIE ZIJN WIJ?
VODW ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Van het eerste idee tot en met de realisatie. Dat doen we gedreven, onafhankelijk en met een professionele passie voor klantgedreven vernieuwing. Creatieve businessideeën onderbouwen we met feitelijke inzichten en analyses en maken we tastbaar door voorbeelden, prototypes, pilots en projectaanpakken te maken, waar opdrachtgevers direct en eenvoudig mee aan de slag kunnen. Hierbij committeren we ons graag aan een succesvol resultaat.

AANMELDEN
Klik hier voor meer informatie en meld je aan door je CV te uploaden voor vrijdag 27 mei 2011.

Event informatie

Bedrijf: EY VODW

Datum: 16 juni 2011

Inschrijven voor: 27 mei 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals