Het Nieuwe Werken: Succes ligt bij de mensen

Bedrijf
Datum
23 februari 2012
Inschrijven voor
22 februari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Eurogroup Consulting organiseert op 23 februari 2012 een Ronde Tafel met als thema

“Het succes van Het Nieuwe Werken ligt bij de mensen”.

Steeds meer organisaties voeren Het Nieuwe Werken in, maar brengt het wel de gedroomde resultaten? Vaak ligt de nadruk op het gebouw, de communicatietechnologie, de HR-afspraken. Terwijl Het Nieuwe Werken dikwijls het (samen)werken in de organisatie ingrijpend verandert. Wij denken dat de mobilisatie van medewerkers en managers het succes van de inbedding van Het Nieuwe Werken bepaalt.

Tijdens de Ronde Tafel sessie wisselen deelnemers met verschillende achtergronden van gedachten over Het Nieuwe Werken. Vragen die onder andere aan bod komen zijn:
Het Nieuwe Werken, wat levert het nu eigenlijk op? Beperken de bestaande bedrijfsstructuren de invoering van Het Nieuwe Werken? Wat zijn de kritische succesfactoren voor Het Nieuwe Werken?

De bijeenkomst zal worden ingeleid door twee sprekers:

Roland Hameeteman,
oprichter van E-Office en auteur van ‘Yellow & Blue’. Hij benadert Het Nieuwe Werken vanuit een ander perspectief: de verzameling van alle kennis, ervaring, inzichten, talenten en creativiteit van de medewerkers van een organisatie is dé kritische succesfactor.

Jacoline Boonman,
initiator en change manager van de invoering van Anders Werken bij Essent. Zij schetst vanuit de praktijk wat de impact van de verandering van HNW op de Essent-organisatie is.

De sessie vindt plaats op 23 februari van 14 uur tot 18 uur op onze locatie op het Weena in Rotterdam. We eindigen met een borrel. We zien u graag de 23e. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar info@eurogroupconsulting.nl of via het formulier op de website.

Schrijf je in!

Event informatie

Bedrijf: Eurogroup Consulting

Datum: 23 februari 2012

Inschrijven voor: 22 februari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals