IPO Retreat nov. 2011

Bedrijf
EY
Datum
03 november 2011
Inschrijven voor
03 november 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De internationale IPO-activiteit beleefde een goede start in 2011. Met 668 beursgangen werd in de eerste 6 maanden een kapitaal bijeengebracht van US$ 111 miljard. Internationale investeerders maken gebruik van de groei van de opkomende markten en hebben wereldwijd gezorgd voor een groot aantal beursintroducties.

De onzekerheid over het herstel van de wereldeconomie en de volatiliteit van de financiële markten blijven bestaan, maar een beursgang staat centraal in het groeibeleid van menig onderneming. Hierdoor worden er de komende tijd IPO’s verwacht in een groot aantal sectoren en geografische gebieden.

  • Wilt u uw eigen groei mogelijkheden in kaart brengen? 
  • Wilt u inzicht krijgen in het gehele IPO proces? 
  • Wilt u advies van en discussie met diverse IPO specialisten en ervaringsdeskundigen? 

Op 2 en 3 november 2011 organiseert het IPO Competence Center van Ernst & Young de tweede Nederlandse IPO Retreat in Amsterdam. Tijdens de Retreat spreken deskundigen uit het bedrijfsleven en advieswereld over hun ervaringen met en de voorbereidingen op een beursgang.

Key note speaker is Alex Otto, Managing Director van Delta Lloyd Asset Management. Hij zal de IPO bekijken vanuit het perspectief van de belegger. De IPO Retreat is bedoeld voor CEOs, CFOs, CDOs en aandeelhouders van ondernemingen die het IPO groeipad willen verkennen.

Meer informatie:
Jeanine Bolda
+ 31 88 407 1089
jeanine.bolda@nl.ey.com


Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 03 november 2011

Inschrijven voor: 03 november 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals