Eye on Asset Management nov. 2011

Bedrijf
EY
Datum
15 november 2011
Inschrijven voor
14 november 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Genodigden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De praktijkgroep Asset Management van Ernst & Young organiseert op dinsdag 15 november 2011 het jaarlijkse seminar ‘Eye on Asset Management’ in Kasteel De Wittenburg te Wassenaar. Deze middag heeft als thema ‘Focus on the customer’, een thema dat deze dagen zowel binnen de branche als bij de verschillende regelgevers grote aandacht heeft.

De ontvangst begint om 14.00 uur, waarna het officiële programma start om 14.30 uur. De middag wordt afgesloten met een borrel die naar verwachting om 17.45 uur aan zal vangen. Tijdens deze middag geven Paul Gerla, CEO Kempen Capital Management en Koen Beentjes, CEO Binck Bank, vanuit verschillende perspectieven hun visie op veranderingen in het distributiemodel.

David Suetens, CRO ING Investment Management en Nico Warmer, Partner Ernst & Young Financial Services Risk Management zullen spreken over de onderwerpen Risk Management en Consumer Protection.

Klik hier voor het volledige programma.

Doelgroep
Het seminar is bestemd voor directieleden, controllers en interne accountants van vermogensbeheerders en beleggingsinstellingen, evenals voor leden van de raden van commissarissen van deze instellingen en externe toezichthouders.

Locatie
Kasteel De Wittenburg
Landgoed De Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 15 november 2011

Inschrijven voor: 14 november 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Genodigden