Foodretaildag September 2011

Bedrijf
Datum
13 september 2011
Inschrijven voor
06 september 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Stakeholders in foodretail
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Graag nodigen wij u uit voor de foodretaildag 2011 van Deloitte op dinsdag 13 september. Dit jaarlijkse seminar voor ondernemers, organisaties en dienstverleners in foodretail vindt wederom plaats in hotel Figi te Zeist en staat dit jaar volledig in het teken van duurzame concurrentie. Zoals u van ons gewend bent, presenteren we tijdens de foodretaildag de uitkomsten van de bedrijfsvergelijking levensmiddelendetailhandel en het consumentenonderzoek.

Tijdens de Foodretaildag 2011 kunt u overigens ook een demo bekijken van een nieuwe online management rapportage, specifiek ontwikkeld voor food retail. Deze Deloitte tool helpt u volledig ’In control‘ te zijn over uw voornaamste bedrijfsprocessen. Gekoppeld aan uw online boekhouding biedt dit realtime inzicht de belangrijkste prestatie indicatoren voor uw organisatie. U weet dus meteen wanneer u actie moet ondernemen!

Het seminar is opgedeeld in een ochtend- en een middagprogramma. U kunt ervoor kiezen om aan beide programma’s deel te nemen, of alleen aan het middagprogramma.

Programma

Ochtendprogramma
Tijdens het ochtendprogramma zijn er twee rondes van drie workshops. U kunt dus twee keuzes maken uit:
• Duurzaamheid en lokaal ondernemerschap, Anneke Sipkens, Deloitte
• Verzuim is duur. Duurzame oplossingen voor Verzuim, Guus Mineur, SuperGarant
• Boekhouding en fiscaliteit in België, David Derhaeg, Deloitte België

Middagprogramma
Tijdens het middagprogramma worden de uitkomsten van de bedrijfsvergelijking levensmiddelendetailhandel en het consumentenonderzoek gepresenteerd. Naast Jorrit Volkers, bestuurslid Deloitte, delen Anniek Mauser van Unilever, Ard van de Huijgevoort van Jumbo en Jan Ferwerda van Plus hun visie met u op het gebied van duurzame concurrentie. Zoals gebruikelijk ontvangt u tijdens het seminar het uitgebreide rapport met daarin alle onderzoeksbevindingen

Aanmelden  en informatie
U kunt zich aanmelden via onze website. Deelname aan de workshops en het seminar is gratis. Meer informatie over de foodretaildag treft u aan op de website www.deloitte.nl/frd

Heeft u vragen over de foodretaildag, de bedrijfsvergelijking of het consumentenonderzoek, neem dan contact op met Paul Op Heij via 088 – 2880961 of POpHeij@deloitte.nl.

 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 13 september 2011

Inschrijven voor: 06 september 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Stakeholders in foodretail