Public Finance Lentebijeenkomst 2012

Bedrijf
Datum
15 mei 2012
Inschrijven voor
15 mei 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

ConQuaestor nodigt u van harte uit voor de Public Finance Lentebijeenkomst op dinsdagmiddag 15 mei 2012. De Public Finance Community organiseert elk kwartaal een bijeenkomst samen met Ernst & Young en ConQuaestor. 

Financiële professionals in de Publieke Sector staan voor interessante uitdagingen. De noodzaak om te bezuinigen en een meer liberaal denkend bestuur zorgen er in dit decennium voor dat de centrale overheid zich verder terugtrekt op haar kerntaken. Delen van dit takenpakket worden langzaam maar zeker aan de markt of de decentrale overheid overgelaten terwijl regie en toezicht worden gedecentraliseerd. Verantwoordelijkheden, risico’s en (financiële) sturing verschuiven terwijl de beschikbare middelen onder druk staan! Tegelijkertijd blijven we hoge eisen stellen aan de effectiviteit, de kwaliteit en dienstbaarheid van de uitvoering en handhaving. Dit doet een beroep op het aanpassingsvermogen van onze (semi) publieke sector en de financiële professionals die daar werken.

Dit is een tijd waarin u veel kunt hebben aan de adviezen, ervaringen en feedback van uw collega vakgenoten en experts. Veel van de uitdagingen waarvoor u staat zijn ook in andere overheidsorganisaties actueel en herkenbaar. Uw professionele ervaring en inzichten zijn van onschatbare waarde voor anderen. Wilt u deze kennis delen met uw vakgenoten?

Laat u tijdens de Public Finance Lentebijeenkomst 2012 inspireren door interactieve kleinschalige rondetafelsessies en boeiende presentaties door onder anderen prof. Dr. Paul Schnabel - directeur SCB en Jan Bosman, partner en directielid bij ConQuaestor. Na afloop is er volop gelegenheid voor ontmoeten en netwerken met vakgenoten. Maak een succes van 2012!

Programma
14:00 uur    Ontvangst namens de Public Finance Community
14:45 uur    Voordracht door Paul Schnabel
15:15 uur    Rondetafel discussie met uw vakgenoten
16:00 uur    Presentatie door Jan Bosman
16:30 uur    Rondetafel discussie met uw vakgenoten
17:15 uur    Borrel en netwerkbijeenkomst

Aanmelden
Klik hier om u in te schrijven voor deze bijeenkomst op dinsdag 15 mei 2012. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen, volgt per e-mail een bevestiging van deelname met een routebeschrijving.

Kosten

Toegang is exclusief en kosteloos voor financiële professionals in leidinggevende of bestuurlijke posities in overheidsorganisaties.

Vragen

Bij vragen is Inge Pieterse de contactpersoon via inge.pieterse@conquaestor.nl

Datum, tijd en locatie
15 mei 2012, om 14:00 uur
Kantoor ConQuaestor
Orteliuslaan 871, Utrecht

Schrijf je hier in voor de bijeenkomst!

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 15 mei 2012

Inschrijven voor: 15 mei 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals