Economie in het slop: dubbeldip of tweede kans?

Bedrijf
Datum
20 december 2011
Inschrijven voor
16 december 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe kan het Nederlandse bedrijfsleven omgaan met en inspelen op de actuele economische situatie?

ConQuaestor Transaction Related Services (TRS) heeft in het afgelopen anderhalf jaar diverse uitdagende en inspirerende opdrachten mogen uitvoeren voor haar opdrachtgevers. Om onze klanten te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, nodigen wij u hierbij graag uit voor een Round Table waarin wij zullen stilstaan bij de vraag: economie in het slop: dubbeldip of tweede kans? Dat doen we samen met prof. Jaap Koelewijn, hoogleraar Economie bij Nyenrode Universiteit, waar hij Corporate Finance doceert.
Tijdens de Round Table zullen wij allereerst op een onder-houdende wijze een aantal (algemeen toepasbare) lessons learned presenteren, die wij ontlenen aan door ons, in het afgelopen anderhalf jaar, uitgevoerde opdrachten. 

Maar we kijken niet alleen terug, we kijken ook vooruit. Samen met onze spreker prof. Jaap Koelewijn kijken wij naar wat ons te wachten staat in deze roerige economische tijden. Jaap Koelewijn staat bekend om zijn vermogen om economische vraagstukken op een markante wijze, niet gespeend van enige humor, inzichtelijk te maken en met eigenzinnige denkbeelden te becommentariëren. Prof. Koelewijn zal een beknopte verhandeling houden over de actuele economische stand van zaken, de Euro, de getroubleerde economische vooruitzichten en de manier waarop het Nederlandse bedrijfsleven daar het beste op in kan spelen (onder het motto “never waste a good crisis”). Prof. Koelewijn zal daarbij speciaal ingaan op de kansen die dit economisch gesternte biedt en hoe dit op een pro-actieve manier is te benutten. 

Dagvoorzitter
Wytse Bouma, ConQuaestor TRS. 

Sprekers
drs. Paul Vervoort RC (ConQuaestor TRS) 
Prof. Jaap Koelewijn (hoogleraar economie Nyenrode University)

Inschrijven
Om u in te schrijven voor deze Round Table stuurt u een e-mail met uw gegevens naar Marion Tolboom via marion.tolboom@conquaestor.nl. U ontvangt van ons een bevestiging en een routebeschrijving retour.

Kosten
Aan deze Round Table zijn geen kosten verbonden. 

Vragen
Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Wytse Bouma via 06 127 674 14 of wytse.bouma@conquaestor.nl. Voor organisatorische vragen kunt u terecht bij Marion Tolboom via 030 2906 186 ofmarion.tolboom@conquaestor.nl. 

Datum, tijd, locatie
20 december 2011, vanaf 16.30 uur
ConQuaestor
Orteliuslaan 871
3582 BE  UTRECHT

Event informatie

Bedrijf: ConQuaestor

Datum: 20 december 2011

Inschrijven voor: 16 december 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals