Strategie in de Afvalbranche

Bedrijf
BDO
Datum
26 januari 2012
Inschrijven voor
25 januari 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Seminar “strategie, rendement en bedrijfsvoering in de afvalbranche”  

Op 26 januari houdt BDO Consultants in samenwerking met het Vakblad Afval/AfvalOnline het seminar “strategie, rendement en bedrijfsvoering in de afvalbranche”. Dit seminar borduurt voort op de uitkomsten van het onderzoek van BDO in de afvalbranche en is bedoeld voor directie- en managementleden die hierin werkzaam zijn. Aan de hand van prikkelende praktijkcases en toonaangevende sprekers zoals Peter Floor (Avalex), Albert van Winden (Twente Milieu) en Wieger Droogh (SITA Nederland), behandelen we het drieluik: visie, uitvoering en de praktijk op de werkvloer.

Sprekers

Visie: Peter Floor, directeur Avalex
Avalex heeft deze zomer in de gemeente Pijnakker-Nootdorp de proef ‘Afval Loont’ uitgerold. Gedurende een periode van zes maanden kregen burgers geld voor het gescheiden aanleveren van afvalstromen. Deze visie betekent een ommekeer in het beloningsdenken over afval. Peter Floor gaat verder in op de gevolgen voor de organisatie.

Doen: Albert van Winden, directeur Twente Milieu
Albert van Winden ontwikkelde bij Twente Milieu een vernieuwende visie op de organisatie en de strategie. De implementatie hiervan betekende vooral verandering voor het personeel en het organisatiemodel. Inmiddels is de tevredenheid van de medewerkers en de aandeelhoudende gemeenten aanzienlijk verbeterd en heeft het bedrijf haar regionale positie weer terug.

Praktijk: Wieger Droogh, Managing Director SITA Nederland
Voor Sita is de omzetting van de strategie naar de praktijk op de werkvloer even belangrijk als de monitoring van de voortgang. Wieger Droogh gaat in op de vraag hoe je een concernvisie naar concrete doelstellingen op de werkvloer vertaalt, en vooral hoe je ervoor zorgt dat doelstellingen op die werkvloer niet met elkaar in conflict komen.

Aanmelden
Het seminar start om 14:30 uur in Boerderij Mereveld te Utrecht en wordt afgesloten met een aangeklede borrel die tot 19:00 uur duurt. Kosten voor deelname bedragen € 125,- (excl. btw) per persoon.

U ontvangt als deelnemer het rapport van BDO Consultants over strategie rendement en bedrijfsvoering in de afvalbranche na afloop van het seminar.

Aanmelden kan via consultants@bdo.nl.

Informatie
Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Edwin den Boer, partner BDO Consultants. Telefoon nummer: 030 - 284 99 63 of mail: edwin.den.boer@bdo.nl 

 

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 26 januari 2012

Inschrijven voor: 25 januari 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers