Bouw & Vastgoed Seminar Nov. 2011

Bedrijf
BDO
Datum
01 november 2011
Inschrijven voor
01 november 2011
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Projectontwikkelaars zouden en masse met vervroegd pensioen zijn gegaan. Makelaars huilen. Banken doen alles, behalve kredieten verstrekken. Op bouwplaatsen schijnt Pim-Pam-Pet een favoriet spel te zijn. Vastgoedbeleggers en ondernemers met panden voor eigen gebruik hebben nachtmerries waarin ze de waarde van hun gestapelde bakstenen zien verdampen.

Ja, ja, we weten nu wel dat het vastgoed vastgeroest zit. Maar zit de boel nu echt op slot of biedt deze tijd ook voor de bouwwereld kansen?

Onder het motto ‘We laten de moed niet zakken’ kiest BDO op 1 november 2011 voor het laatste. Sprekers, een ondernemerspanel en theatermakers gaan een poging doen de roestige schanieren met kruipolie los te maken. Waar kunnen we, als het om vastgoed gaat, nog op bouwen? Wat moeten we zelf veranderen om de markt in beweging te krijgen?

Plaats van handeling is Theater Castellum en BDO is uw gastheer. Ondernemers en managers uit de regionale vastgoedwereld, maar ook bedrijven die in meer of mindere mate een verwantschap met dit thema voelen, zijn van harte uitgenodigd om het seminar bij te wonen.

Aanmelden voor het Bouw & Vastgoed seminar "vastgeroest" via het online formulier

Ontvangst: 16.30 uur
Aanvang: 17.00 uur
Buffet: 18.30 uur
Afsluiting: 20.30 uur

 

Event informatie

Bedrijf: BDO

Datum: 01 november 2011

Inschrijven voor: 01 november 2011

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals