Hoe wordt je een Great Place to Work

Bedrijf
Datum
17 juni 2010
Inschrijven voor
16 juni 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Great Place To Work Workshop

&samhoud is voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot #1 “Great Place to Work”.

In onze boeken "Kus de visie wakker" en "Plezier & Prestatie" stimuleren we het creëren van Great Places to Work. Uiteraard leven wij de visie die wij onze klanten adviseren. Voor &samhoud resulteerden de Great Place to Work activiteiten in verdubbeling van de winst, een verhoging van de klant tevredenheid en een bijzonder hoge medewerkers tevredenheid. Gebaseerd op de Value Profit Chain geloven wij, bij &samhoud, dat medewerkers tevredenheid resulteert in hogere prestatie en betere resultaten. Onze hoge scores op bovenstaande factoren, onze recente groei en goede financiële resultaten laten zien dat onze denkwijze werkt.

Na drie jaar op rij als eerste te eindigen in de Great Place to Work verkiezingen willen we onze kennis en ervaringen in het werk stellen om jouw bedrijf te helpen ook een Great Place to Work te worden. In deze workshop leer je welke stappen je kunt nemen en activiteiten je kunt organiseren als bedrijf om een Great Place to Work te worden. Aan de hand van een business case laat Ingrid de waarde van deze investering zien. Al met al helpen we bij het creëren van een win-win situatie waarbij er beter gepresteerd wordt en medewerkers meer tevreden zijn.

Spreker: Ingrid Smolders

Ingrid Smolders is managing partner en senior consultant bij &samhoud. Zij is tevens de auteur van het boek “Hoe wordt je en blijf je een Great Place to Work”. 

Aanmeldingen:

Aanmelden kan op deze pagina.

Bedrijf: &samhoud
Datum evenement: 17-06-2010
Tijd: 18:00 - 22:00 uur
Inschrijven voor: 16-06-2010
Locatie: Huis van Verbinding, Parkstraat 2 te Utrecht
Kosten: 125,- Euro incl. BTW.
Extra Informatie: incl. diner, borrel en boek “Hoe wordt je en blijf je een Great Place to Work”

Event informatie

Bedrijf: &samhoud

Datum: 17 juni 2010

Inschrijven voor: 16 juni 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend