Proef Ordina

Bedrijf
Datum
23 september 2010
Inschrijven voor
23 september 2010
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ordina biedt potentiële nieuwe medewerkers een kijkje in de eigen keuken met het kennismakingsevenement ‘Proef Ordina’. Op 23 september aanstaande kunnen potentiële sollicitanten in een informele sfeer zelf ervaren wie Ordina is en waar zij voor staat. Proef Ordina is een avond vol verrassingen, met bekende sprekers, interessante tafelheren en natuurlijk lekker eten. 

Medewerkers van Ordina, met verschillende functies en achtergronden, lichten de cultuur en het werken voor Ordina persoonlijk toe. Daarnaast zorgen de verschillende sprekers voor een inhoudelijk interessant programma. Ronald Kasteel, CEO van Ordina, verzorgt het welkomstwoord en de eerste kennismaking met Ordina. Annemarie van Gaal, ondernemer pur sang, gaat in op de ontwikkeling van je loopbaan en hoe je deze kan beïnvloeden door op onverwachte momenten bepaalde keuzes te maken. Meesterkok Rudolph van Veen vertaalt gedurende de avond de waarden van Ordina op onnavolgende wijze in het Proef Ordina! diner. 

De avond wordt gepresenteerd door tv-persoonlijkheid Elsemieke Havinga. 

De details
Evenement: Proef Ordina! 
Datum: 23 september 2010
Tijd: 18:00 – 23:30 uur
Locatie: Ordina, Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein

Voor wie?
Ervaren consultants en specialisten in de vakgebieden Finance, Riskmanagement, Enterprise Content Management, SAP, Java, Microsoft, Implementatie, E-Business Suite, Oracle, Service management, Requirements, Testing, Infrastructuur en IT architectuur.

Aanmelden: www.proefordina.nl/registreren 

Voor meer informatie over Proef Ordina!, zie www.proefordina.nl. 

Event informatie

Bedrijf: Ordina

Datum: 23 september 2010

Inschrijven voor: 23 september 2010

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Onbekend