Kennismakingsbijeenkomst 20 sept. 2011

Bedrijf
Datum
20 september 2011
Inschrijven voor
20 september 2011
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Marketing Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vast dienstverband zoekt interim marketeer
VODW maakt graag kennis met marketing en communicatie professionals die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. VODW biedt je de mogelijkheid om als Interim Marketing Professional in vaste dienst kennis te maken met verschillende organisaties en branches. Je krijgt te maken met uiteenlopende marketingvraagstukken in verschillende situaties. Hierdoor verbreed je je beïnvloedingsrepertoire waardoor je snel impact leert maken. Dit alles binnen mooie A-merk bedrijven en met VODW als thuisbasis. Zo bouw je verder aan een glanzende marketingcarrière. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar één van onze kennismakingsbijeenkomsten.

Speeddating
Tijdens deze bijeenkomsten op ons kantoor in Leusden vertellen we in een informele sfeer wie we zijn en wat de functie inhoudt. In persoonlijke gesprekken met een aantal van onze Interim Marketing Professionals kun je nader kennismaken en al je vragen stellen. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

Voor wie?
Deze kennismakingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor marketing en communicatie professionals met een afgeronde HBO of academische opleiding en ongeveer vijf tot zeven jaar relevante werkervaring, opgedaan bij minimaal twee professionele A-merk bedrijven, binnen consumentenmarkten. Ervaring in een van de volgende branches is een pré: financiële dienstverlening, telecom en energie.

Wie zijn wij?
VODW ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Van het ontwikkelen en uitrollen van grensverleggende nieuwe marktconcepten en groeistrategieën tot het realiseren van substantiële en duurzame commerciële performance verbetering. Wij werken voor bekende grote, gerenommeerde ondernemingen. Een groot deel van onze klanten is afkomstig uit de financiële dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.vodw.com en www.werkenbijvodw.nl.

Data bijeenkomsten
De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:
*Dinsdag 20 september 2011 van 19.00 uur tot 21.00 uur
*Dinsdag 8 november 2011 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden 
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar avanhattem@vodw.com met daarin je naam, je telefoonnummer en de datum van de bijeenkomst die je bij wilt wonen. Voor vragen kun je contact opnemen met Angela van Hattem: (033) 432 6363. Als je geïnteresseerd bent in de functie van Interim Marketing Professional, maar niet naar één van de bijeenkomsten kunt komen, ontvangen wij graag je CV. Kandidaten die voldoen aan het functieprofiel zullen wij uitnodigen voor een individueel kennismakingsgesprek.

Meld je aan op deze pagina!

Event informatie

Bedrijf: EY VODW

Datum: 20 september 2011

Inschrijven voor: 20 september 2011

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Marketing Professionals