Consulting Integrand Inhousedag 2012

Bedrijf
Datum
13 april 2012
Inschrijven voor
07 april 2012
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Benieuwd naar de start van je Technische carrière?
Zoek jij mensen met wie je daarover kunt sparren? Welkom bij Deloitte

Als je titel (straks) binnen is wil je natuurlijk zo snel mogelijk een prachtbaan. Wordt het een luchtvaartmaatschappij, internationale bierbrouwer of retailketen? Als jij droomt van een topbaan bij een multinational of de overheid, is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

Carrière binnen Deloitte
Het team van Technology adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van business-, informatie- maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, internettechnologie en maatwerk systeemontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in.

Studenten waarnaar Deloitte op zoek is
Student(es) in het laatste jaar bachelor of master in één van de richtingen; Bedrijfsinformatiekunde, Technische Bedrijfskunde (IT track), Informatica, Informatiesystemen, Computer Science of een andere studie en je hebt interesse in IT Consulting.

Inhousedag
Maak tijdens een real life case kennis met de dynamische wereld van IT consulting. Ga aan de slag als IT consultant en adviseer de klant bij de consultancy vraagstukken. Weet jij door te dringen tot de kern van het probleem en de klant te helpen bij het optimaliseren van hun processen? Ontdek jouw mogelijkheden, ontmoet onze professionals en ervaar ‘Women to the Top’ binnen Deloitte Consulting.

Aanmeldingen verlopen via Integrand. Klik hier om je in te schrijven.

Voor meer informatie over Consulting: Berend Buitink berend@werkenbijdeloitte.nl.

 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 13 april 2012

Inschrijven voor: 07 april 2012

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten