Scoren op de Werkvloer

Bedrijf
Datum
22 juni 2010
Inschrijven voor
07 juni 2010
Type event
Workshop
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Zie jij op je flatscreen graag hoe anderen hun werk doen op het WK? Of ben je liever zelf aan de bal. Kom dán 22 juni naar het GITP evenement ´Scoren op de Werkvloer´.

Volleybalinternational en topsportmentor Ron Zwerver doet de warming-up met een inspirerend verhaal over talentontwikkeling. Vervolgens ben jij aan de bal met een trefzekere GITP combinatie van advies, objectieve diagnostiek, coaching en training.

Meld je aan!

Meld je hier aan voor 7 juni en wees verzekerd van drie workshops en een inspirerend verhaal van Ron Zwerver voor slechts € 375,-- exclusief BTW. Het event wordt op 22 juni gehouden in De Glazen Ruimte Meetinc te Maarssen en begint 13.00 uur. Om 18.15 uur sluiten we af met een gezellige borrel.

Keuze uit 5 workshops

Uit een aanbod van 5 stel je op de dag zelf je eigen programma van 3 workshops samen. Het zijn stuk voor stuk workshops waarbij onze trainers, veelal in samenwerking met acteurs, praktijkgerichte oefeningen weten te vertalen in intense leermomenten.

Communicatiestijlen

Soms is het lastig om anderen te laten snappen wat je wilt. Hoe overtuig je anderen, overwin je weerstanden en bevorder je betrokkenheid? In deze workshop krijg je inzicht in jouw eigen communicatiestijl en in die van je gesprekspartners. Met als gevolg een makkelijkere aansluiting bij gesprekken die voorheen moeizaam verliepen.

Personal branding

Kun jij benoemen wat anderen krijgen als ze jou ‘inkopen’? Ook over jou bestaan beelden, die bepalen of je wel of niet wordt uitgenodigd te solliciteren voor die uitdagende baan of mee te doen aan dat leuke project. In de workshop Personal branding vind je de juiste woorden om de essentie van jouw kracht en ambitie als een onderscheidend merk neer te zetten.

Jij bent aan Z

Je bent toe aan een nieuwe loopbaanstap, maar je weet nog niet precies wat. De workshop Jij bent aan Z biedt praktische oefeningen waarmee jij er achter kunt komen waar je naar op zoek bent. En als je dan weet wat je wilt, laten wij je zien dat ook jij een netwerk hebt! Zet het in bij het vinden van en solliciteren  op die droombaan. Jij bent aan Z!

Talentcoaching

Ben jij als professional op je best? Beken jij kleur en neem je initiatief? In de workshop Talentcoaching krijg je tips om te sturen naar functies en rollen die je ambieert binnen en buiten je eigen organisatie. Maak jezelf een geloofwaardige en aantrekkelijke kandidaat door zelfkennis en door slim te sturen in jouw acties. Een workshop met veel praktische handvatten!

Talentenscan

Iedereen heeft talent! Ken jij jouw talenten jou en komen die op de juiste plek tot hun recht? Met de talentenscan kijken wij naar jouw belangrijkste talenten en geven we inzicht in hoe je deze optimaal kunt benutten. Vooraf vragen we je een online test te doen. Op het event zelf leer je hoe je jouw testresultaten kan lezen. En, je komt te weten hoe jij je onderscheidt van de rest.

Programma

13.00 uur Ontvangst + inschrijving
13.30 uur Opening door GITP
13.35 uur Warming up met oud-volleybalinternational en topsportmentor Ron Zwerver
13.55 uur Korte introductie workshoprondes
14.00 uur Eerste workshopronde
15.15 uur Tweede workshopronde
16.30 uur snack
16.50 uur Derde workshopronde
18.15 uur Afsluiting + borrel
18.45 uur Taptoe

 

Event informatie

Bedrijf: GITP

Datum: 22 juni 2010

Inschrijven voor: 07 juni 2010

Type event: Workshop

Doelgroep: Onbekend