Stads-DNA voor Slimme Steden

Bedrijf
Datum
25 november 2009
Inschrijven voor
20 november 2009
Type event
Seminar
Doelgroep
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Dit seminar is onderdeel van de ECORYS Seminar Cycle. In 2009 viert ECORYS haar 80ste verjaardag (zie de rechter kolom voor meer informatie hierover). De Seminar Cycle bestaat uit een aantal (inter)nationale seminars gehouden in Nederland, Engeland, België en Polen.

Stads-DNA voor slimme steden, benut de talenten van uw stad
In de stad komt alles samen: wonen, werken, leren, reizen, winkelen, cultuur en vrije tijdsbesteding. Deze dynamiek is de kracht van de stad, maar tegelijk ook het grote spanningsveld. Hoe kan deze dynamiek elke dag in goede banen worden geleid? Hoe kunnen de verschillende functies zich verder ontwikkelen, welke ruimte hebben ze nodig? Hoe kunnen zij elkaar beïnvloeden? Kortom, hoe bereik je een duurzame, samenhangende ontwikkeling van de stad, waarbij de talenten optimaal worden benut?

Graag nodigen we u uit om, samen met toonaangevende bestuurders, wetenschappers en ervaringsdeskundigen, van gedachten te wisselen over het DNA van uw stad.

Doel van het seminar is om gezamenlijk tot inspirerende inzichten en integrale benaderingen te komen, voor de ontwikkeling en optimalisering van steden.

U kunt zich hier inschrijven.

 

 

Event informatie

Bedrijf: Ecorys

Datum: 25 november 2009

Inschrijven voor: 20 november 2009

Type event: Seminar

Doelgroep: