Risk Consulting Course

Bedrijf
Datum
14 mei 2009
Inschrijven voor
14 april 2009
Type event
Business Course
Doelgroep
40
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inschrijving is gesloten 
  

Doe mee aan de Risk Consulting Course

Gecoacht door topprofessionals werk je vier dagen lang aan een echte bedrijfscase, op het snijvlak van risicomanagement en Corporate Responsibility & Sustainability (CR&S). Op innovatieve wijze breng je de theorie in de praktijk. Serious business dus. Durf jij deze uitdaging aan?

Niet maatschappelijk verantwoord opereren brengt grote risico’s met zich mee. Voor bedrijven wordt het daarom steeds belangrijker om CR&S in te bedden in hun organisatie. Risicomanagement speelt hierbij een cruciale rol. Continu moeten organisaties analyseren welke dilemma’s er spelen en welke risico’s aan beslissingen kleven om deze tijdig te kunnen pareren.

Wil jij dit als risk consultant aan den lijve ondervinden?

De Risk Consulting Course biedt toptalenten de uitdaging al hun kennis en creativiteit los te laten op de praktijk. Hoe innovatief ben jij? Werk mee aan de ontwikkeling van een online game. Deze unieke kans is alleen weggelegd voor een beperkt aantal laatstejaars Masterstudenten met een technische, bedrijfskundige, economische of IT studie.

Aanmelden

Ben je laatstejaars Masterstudent met technische, bedrijfskundige, economische of IT achtergrond? Neem contact op met Lisette van Alphen of meld je vóór 14 april 2009 via de volgende url www.deloitte.nl/riskconsultingcourse

Lisette van Alphen
Telefoonnummer: 06-12581649
E-mail: lvanalphen@deloitte.nl

 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 14 mei 2009

Inschrijven voor: 14 april 2009

Type event: Business Course

Doelgroep: 40