Business & IT Insight Day

Bedrijf
Datum
01 december 2009
Inschrijven voor
01 januari 2009
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Welke carrièremogelijkheden biedt Deloitte binnen het ICT vakgebied?

Tijdens onze Business & IT Insight Day op 1 december a.s. bieden wij jou als WO student met affiniteit in deze richting alle gelegenheid dit te ontdekken. Meld je daarom aan via onderstaande link, of bel voor meer informatie met Karlijn Nooijen, via 06-12344910.

Klik hier en meld je aan!

Voor een uitgebreide toelichting van de case die op 1 december centraal staat, zie onderstaande beschrijving.

Regelmatig is Deloitte betrokken bij grote IT ontwerp- en implementatie opdrachten. Hierbij heeft een klant een bepaalde vraag/wens die vertaald moet worden naar een automatiseringsoplossing. Aspecten die hier aan de orde komen zijn de vertaling van de wens vanuit de business (business architectuur), het inrichten van processen, het opstellen van requirements tot aan het ontwerpen van de bijbehorende IT architectuur en infrastructuur.

Steeds vaker worden er naast de business eisen additionele eisen gesteld aan de door Deloitte te ontwikkelen oplossing. Bijvoorbeeld additionele eisen ten aanzien van informatie beveiliging en het voldoen aan wet en regelgeving. (zoals de WBP enz.). Door tijdens een ontwikkeltraject samen te werken met de verschillende functions van Deloitte kunnen de eisen t.a.v. informatie beveiliging en wetgeving worden verwerkt in het ontwerp en de geboden oplossing aan de klant.

Tijdens onze workshop stap je twee uur lang in de huid van consultant. In teamverband zal je je bezig houden met een real-life case waarin verschillende aspecten van onze praktijk naar voren komen. Wij dagen je uit je grenzen te verleggen!

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 01 december 2009

Inschrijven voor: 01 januari 2009

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Onbekend