UniPartners Experience 2011

Bedrijf
Datum
13 mei 2011
Inschrijven voor
06 mei 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
60 tot 75 topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

UniPartners Experience 2011

Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert UniPartners op 13 mei 2011 voor de tweede keer de UniPartners Experience. De UniPartners Experience heeft als doel geselecteerde topstudenten in contact te brengen met topbedrijven.

De dag zal plaatsvinden in conferentiecentrum Zonheuvel te Doorn. De ochtend bestaat uit kwalitatief hoogstaande trainingen die door de professionele trainingsorganisaties Kenneth Smit en Schouten & Nelissen worden neergezet. Vooraf geselecteerde studenten zullen samen met de deelnemende bedrijven deze trainingen volgen. Tijdens speeddates die in de middag op het programma staan, kan de student eerder geleerde vaardigheden gebruiken en ziet het bedrijf direct wat de student in huis heeft. Tijdens deze gesprekken komt de student in direct contact met professionals waardoor gericht kennisgemaakt kan worden aan de hand van een CV en de eerder verkregen impressie. Het bedrijf heeft de mogelijkheid een indruk te geven van de dagelijkse gang van zaken en de student kan zijn/haar ambities weergeven.

Als afsluiting van de dag is er een borrel om eventueel verder in gesprek te gaan en uiteraard om de dag mooi af te sluiten.

Anders dan andere evenementen is het contact tussen studenten en bedrijven intensiever en is de communicatielijn korter. Als student of bedrijf heeft u de mogelijkheid om te participeren aan deze uitdagende ervaring. Mocht het bovenstaande u enthousiast gemaakt hebben, neem dan gerust contact met ons op via: experience@unipartners.nl.

Meer informatie?

Bekijk ook het bedrijfsprofiel van UniPartners en de website van UniPartners Experience.

Event informatie

Bedrijf: UniPartners

Datum: 13 mei 2011

Inschrijven voor: 06 mei 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: 60 tot 75 topstudenten