Strategy Course Okt 2011

Bedrijf
Datum
07 oktober 2011
Inschrijven voor
23 september 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Business Course: Just luck or strategy?

Op 7 oktober 2011 organiseert OC&C Strategy Consultants een Strategy Course voor toptalent.

Tijdens deze dag maak je op intensieve wijze kennis met strategie consulting voor topmanagement. Na een presentatie over OC&C door één van de partners en een introductie door de cliënt, ga je met jouw projectteam aan de slag om advies te geven aan een snoepgoedfabrikant, een internationale marktleider die zijn positie op de Nederlandse markt wil verbeteren. Onder begeleiding van consultants structureer je de vraagstukken, formuleer je hypotheses en toets je deze met op feiten gebaseerde analyses. De uitdaging is groot, want aan het einde van de dag verwacht de cliënt een presentatie van jullie advies.

Naast deze inhoudelijke uitdaging is er uitgebreid gelegenheid om met consultants van OC&C kennis te maken en te spreken over het vak van strategie consulting. Bovendien is er na afloop van de presentaties aan de cliënt een borrel en een diner.

Aanmelden

Ga de uitdaging aan en meld je voor 23 september 2011 aan door een mail te sturen naar recruitment@occstrategy.nl met jouw motivatie, CV en studieresultaten van zowel de middelbare school als van de universiteit. Bel voor meer informatie met Nienke Duncker (Recruitment Manager) of Marjolein van den Blink (Recruiter) via 010-2175555.

Just Luck or Strategy

Event informatie

Bedrijf: OC&C Strategy Consultants

Datum: 07 oktober 2011

Inschrijven voor: 23 september 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten