OC&C Case Battle Maart 2012

Bedrijf
Datum
09 maart 2012
Inschrijven voor
29 februari 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

OC&C Case Battle

In maart 2012 organiseert OC&C Strategy Consultants de Case Battle: de ideale mogelijkheid om de wereld van strategie consulting te leren kennen en tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel. In deze Case Battle ga jij met een door jou zelf samengesteld team de strijd aan met andere studententeams.

Jullie opdracht: bedenk de winnende groeistrategie voor Right To Play, een internationale organisatie die inzet op de kracht van sport en spel om kinderen in oorlogsgebieden en ontwikkelingslanden een betere toekomst te geven.

Gedurende 3,5 week ondervind je aan den lijve wat het betekent om een complex probleem voor een echte cliënt op te lossen. Uiteraard krijg je hierbij de nodige ondersteuning. Op verschillende momenten van het proces zijn er in totaal 3 dagen op locatie ingeruimd om jou en jouw team de nodige training en coaching te bieden.

Tijdens de 3 trainingsdagen word je onder andere getraind in technieken om complexe problemen te structureren, interviews af te nemen en je conclusies te presenteren. Ook krijg je uitgebreid de gelegenheid om OC&C beter te leren kennen.

Wanneer

De OC&C Case Battle vindt plaats op 9, 15 en 30 maart a.s. Tussendoor werk je met jouw team aan de case waarbij je wordt begeleid door OC&C adviseurs. Aan het eind van de Battle kiest OC&C samen met Right to Play het winnende team.

Olympische Spelen 2012

De Case Battle is natuurlijk een unieke ervaring: je hebt de mogelijkheid het leven van kinderen te verbeteren en maakt tegelijk kennis met het werk van een strategie consultant. Daarnaast kan het winnende team zich verheugen op een 2-daagse VIP trip naar London tijdens de Olympische Spelen van 2012!

Aanmelden

Wil jij de uitdaging van de OC&C Case Battle aangaan? En denk je een kansrijk team van in totaal 3 tot 5 studenten te kunnen formeren? Meld je dan aan voor 29 februari! Wat moet je insturen:
• CV’s van alle teamleden
• Een beschrijving van de manier waarop jouw team deze case denkt aan te pakken
• Jullie motivatie: waarom moet jullie team geselecteerd worden om deel te nemen aan de Case Battle?

Mail deze informatie voor 29 februari naar recruitment@occstrategy.nl . Uiterlijk 2 maart krijg je bericht of jouw team geselecteerd is.

Kijk voor meer informatie op www.casebattle.nl of neem contact op met Marjolein van den Blink van OC&C via 010-2175555 of per mail via recruitment@occstrategy.nl.

 

Event informatie

Bedrijf: OC&C Strategy Consultants

Datum: 09 maart 2012

Inschrijven voor: 29 februari 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten