Masterclass Advisory

Bedrijf
EY
Datum
29 november 2010
Inschrijven voor
27 oktober 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Top studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Vijf dagen, drie wereldsteden, één Masterclass: Ga jij mee naar Rotterdam, Londen én Parijs?
Datum: 29 november t/m 3 december

Ernst & Young Masterclass

Ernst & Young Masterclass: je legt in vijf dagen, 1035 kilometer af en bezoekt drie van onze hoofdkantoren in Rotterdam, Londen en Parijs.

Internationaal en intensief

Tijdens de Masterclass in deze drie wereldsteden werk je samen met een team aan een boeiende case. Dit houdt in dat je diepgaand onderzoek gaat doen voor een klant om uiteindelijk een helder en scherp advies te formuleren. De case is altijd erg complex, dus we vragen wel wat van je vakkennis. Maar je krijgt er ook veel voor terug. Onze experts zorgen voor intensieve begeleiding.

Naast deze stevige case is er natuurlijk ook tijd om de mooie skyline van Rotterdam te aanschouwen, het leven in het bruisende Londen mee te maken en te genieten van het sfeervolle Parijs. Én er is mogelijkheid om aan je internationale netwerk te bouwen.

Inschrijven voor de Masterclasses:

Ben jij een ambitieuze derde- of vierdejaars wo-student? Een echte teamplayer met karakter? Schrijf je dan vóór 27 oktober in voor één van de selectiedagen op 4 of 12 november in Rotterdam.

Hier kun je ons overtuigen van jouw vakbekwaamheid en motivatie in een selectiegesprek en door middel van een test en een case.

Inschrijven voor de Advisory Masterclass

Studeer je WO (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, econometrie / actuariële wetenschappen, wiskunde of (bedrijfskundige) informatica/information management? En heb je aantoonbare affiniteit met financiële, risico,transactie, kwantitatieve en/of IT adviesvraagstukken? Schrijf je dan hier in voor onze Advisory Masterclass.

Inschrijven voor de Accountancy Masterclasses

Studeer je wo accounting (& control), bedrijfseconomie, (internationale) bedrijfskunde, financial management of business administration en heb je interesse in accountancy? Schrijf je dan hier in voor onze Accountancy Masterclass.

Masterclass van 2009 in Lillehammer

Benieuwd hoe het eraan toe gaat tijdens zo'n masterclass? Bekijk dan hieronder de film van de Masterclass in Lillehammer van vorig jaar voor een kleine impressie.

 

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 29 november 2010

Inschrijven voor: 27 oktober 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Top studenten