International Tax Challenge Mrt. 2012

Bedrijf
EY
Datum
07 maart 2012
Inschrijven voor
20 januari 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

If you can make it here, you can make it anywhere

New York en Ernst & Young; ze lijken op elkaar. Want als je het hier kan maken, dan maak je het overal. Bewijs jezelf tijdens de International Tax Challenge in New York. En ontdek je talenten.

Wat gaan we doen?
De Ernst & Young International Tax Challenge is niet zomaar een uitdaging. Uiteraard bezoek je ons kantoor op Times Square, ontmoet je medewerkers en werk je samen met collega-studenten aan een uitdagende casus waarin alle richtingen binnen Tax aan bod komen. Maar carrière maken betekent ook de competitie aan durven gaan. Je sportiviteit en uithoudingsvermogen gaan we dus ook testen.

Natuurlijk is je bezoek aan NYC niet compleet zonder een aantal wereldberoemde highlights te ervaren.

De drie winnaars van de International Tax Challenge winnen een stage op onze Dutch Desk in Londen. De grote winnaar zal daarnaast Ernst & Young Nederland vertegenwoordigen tijdens the Young Tax Professional of the Year verkiezing in Boston.

Voor wie?
Fiscale economie of Fiscaal recht studenten. Je bent derdejaars WO bachelorstudent of volgt een master.

Wanneer?
We gaan naar New York van 7 t/m 11 maart 2012. Kwalificeer je tijdens één van onze selectiedagen op 3 en 10 februari 2012.

Schrijf je in vóór 20 januari 2012

*Wanneer je je inschrijft voor één van onze recruitmentevenementen maak je kans op kaartjes voor de Olympische Spelen 2012 in Londen. Meer informatie volgt.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 07 maart 2012

Inschrijven voor: 20 januari 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten