Advisory Masterclass - New York

Bedrijf
EY
Datum
17 november 2011
Inschrijven voor
19 oktober 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Accountancy- en Advisory-studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ernst & Young Advisory Masterclass - Ga jij mee naar New York?

Wat is het?
Tijdens dit meerdaags evenement voor Accountancy- en Advisory-studenten in New York werk je met een team aan een mooie case. Je doet diepgaand onderzoek om uiteindelijk een helder en scherp advies te formuleren. De case is altijd complex, dus we vragen veel van je. Maar je krijgt er ook veel voor terug. Onze experts begeleiden je intensief. Daarnaast is er voldoende tijd om het leven in de Big Apple mee te maken en kennis te maken met Ernst & Young.

Voor wie?
Je bent derdejaars WO bachelorstudent of volgt een master in één van de volgende richtingen: - (bedrijfs)economie, (technische) bedrijfskunde, technische bestuurskunde, econometrie/actuariële wetenschappen of (bedrijfskundige) informatica/information management

Wanneer?
Dit jaar gaan we naar New York van 17 t/m 21 november 2011. De selectiedagen vinden waarschijnlijk plaats op 20 en 28 oktober 2011.

Aanmelden?
Klik op de onderstaande link om direct te solliciteren. We willen je vragen om naast je CV ook onderstaande vragen te beantwoorden in een Word-document en eveneens te uploaden.

1 Waarom spreekt Advisory je aan?
2 Waarom ben jij talentvol?
3 Wat vind je bijzonder aan Ernst & Young?

Solliciteer nu online!


Hartelijk bedankt.

Event informatie

Bedrijf: EY

Datum: 17 november 2011

Inschrijven voor: 19 oktober 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Accountancy- en Advisory-studenten