Deloitte Consulting Business Course

Bedrijf
Datum
07 juni 2012
Inschrijven voor
16 april 2012
Type event
Business Course
Doelgroep
WO-talent
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beschik jij over de juiste bagage?
Meld je nu aan voor de Consulting Business Course in Barcelona.

Maak kennis met de dynamische consultancy wereld van Deloitte. Tijdens onze Business Course ervaar je van A tot Z de veelzijdigheid van het werken als consultant. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantenopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals onder de Spaanse zon.

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je dan voor maandag 16 april aan voor de Deloitte Consulting Business Course van donderdag 7 tot en met zondag 10 juni in Barcelona.

Selectieprocedure
Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Barcelona dien je jouw cv, motivatie en kopie cijferlijst middelbare school en WO te uploaden bij de aanmelding. Hierna vindt de CV-selectie plaats.

Kom jij in aanmerking voor een plek?
Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken. Als de uitslag hierop positief is, volgt het selectiegesprek met de recruiter en consultant. De selectiegesprekken worden georganiseerd op dinsdag 24 april, woensdag 25 april en donderdag 26 april.

De kick-off voor de selectie die mag afreizen naar Barcelona wordt gehouden op vrijdag 25 mei 2012 op ons kantoor te Amsterdam.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Berend Buitink.

Benieuwd hoe eerdere deelnemers de Business Course van Consulting hebben ervaren?
“Na de Business Course 2011 wist ik waar Deloitte Consulting voor staat: een internationaal karakter, dynamische omgeving, uitdagend projectwerk en ontzettend leuke collega’s. Van mijn keuze voor Deloitte Consulting heb ik dan ook nog geen seconde spijt gehad!“.  

Jilles Knorth, Business Analyst Organization & ChangeMeld je aan voor de Business Course!

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 07 juni 2012

Inschrijven voor: 16 april 2012

Type event: Business Course

Doelgroep: WO-talent