Consulting Business Course Juni 2011

Bedrijf
Datum
09 juni 2011
Inschrijven voor
18 april 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
WO-talent
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beschik jij over de juiste bagage?
Meld je nu aan voor de Consulting Business Course in Barcelona.

Maak kennis met de dynamische consultancy wereld van Deloitte. Tijdens onze Business Course ervaar je van A tot Z de veelzijdigheid van het werken als consultant. Beleef hoe het is om aan de hand van onze methodiek in een multidisciplinair team samen te werken aan een klantenopdracht. Ondertussen geniet je van een kennismaking met Deloitte professionals onder de Spaanse zon.

Ben jij een WO-talent in de laatste fase van je master? Meld je voor 18 april aan voor de Deloitte Consulting Business Course van 9 tot en met 12 juni in Barcelona.

Selectieprocedure
Om kans te maken op een plek als deelnemer aan de Business Course naar Barcelona dien je jouw cv, motivatie en kopie cijferlijst middelbare school en WO te uploaden bij de aanmelding. Hierna vindt de CV-selectie plaats.

Kom jij in aanmerking voor een plek?
Dan word je gevraagd een online competentie- en capaciteitentest te maken. Als de uitslag hierop positief is, volgt het selectiegesprek met de recruiter en consultant. De selectiegesprekken worden georganiseerd op dinsdag 26 april, woensdag 27 april en donderdag 28 april.

De kick-off voor de selectie die mag afreizen naar Barcelona wordt gehouden op vrijdag 27 mei 2011 op ons kantoor te Amsterdam.
Meld je hier aan!

Meer informatie
Berend Buitink

 

Event informatie

Bedrijf: Deloitte

Datum: 09 juni 2011

Inschrijven voor: 18 april 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: WO-talent