Bain Strategy Contest Mei 2011

Bedrijf
Datum
04 mei 2011
Inschrijven voor
08 april 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bain Strategy Contest Mei 2011

Tijdens deze drie dagen werk je aan een Nederlandse en waarheidsgetrouwe strategisch case. Geen fictieve case met fictieve klanten, nee, je krijgt een echt business probleem om op te lossen! Natuurlijk leggen we je eerst uit wat de basis van strategie is. We laten zien hoe wij een probleem benaderen, maar daarna is het aan jou. Je gaat aan het werk in kleine teams en wordt daarbij begeleid door ervaren Bain consultants.

Uiteindelijk presenteer je jouw strategie aan de oorspronkelijke opdrachtgever. De klant vertelt hoe waardevol jouw advies voor het bedrijf in werkelijkheid is. Het team met de slimste strategie en de beste werkwijze wint een ticket voor een droomreis naar keuze.

Aanmelden

Bain & Company is op zoek naar gemotiveerde studenten in de laatste fase van hun studie. Als je geïnteresseerd bent in strategy consulting, goede studieresultaten hebt behaald en extra-curriculaire activiteiten onderneemt, schrijf je dan meteen in voor de Bain Strategy Contest! Selectie zal gebeuren door middel van CV selectie en motivatie-interviews.

Aanmelden voor de Bain Strategy Contest kan op deze pagina.

 

Event informatie

Bedrijf: Bain & Company

Datum: 04 mei 2011

Inschrijven voor: 08 april 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten