Masterclass Strategy & Innovation

Bedrijf
Datum
22 november 2011
Inschrijven voor
08 november 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op dinsdag 22 november ben je van harte welkom in het kantoor van Arthur D. Little (ADL) om mee te doen met de Masterclass "Strategy & Innovation".

Aan de hand van een lezing over strategie en innovatie en een gesimuleerde case zal je leren wat "strategy consulting" nu precies inhoudt en hoe je op een concrete wijze een strategie ontwikkelt. Je zult werken voor een multinational die geconfronteerd wordt met een sterk veranderende "business environment". De opdracht zal bestaan uit het ontwikkelen van een nieuwe strategie, om deze veranderingen in het voordeel van jouw cliënt te gebruiken. Denk hierbij aan een oliebedrijf met elektrische auto’s als nieuwe core business, een verfproducent die "groene coatings" op de markt wil brengen, of een elektronicaproducent die de nieuwe middenklasse in India & China gaat voorzien van betaalbare elektronica.

We zullen voor het casework begint de achterliggende theorie behandelen en je de juiste tools aandragen in een gezamenlijke interactieve sessie, waarna er in groepjes wordt opgesplitst.

Let wel, het competitieve element wordt meegenomen, dus zorg dat je met veel energie en strijdlust de dag ingaat!

Aanmelden voor Masterclass Strategy & Innovation

Meld je aan door je motivatie en cv, inclusief cijferslijsten voor VWO, Bachelor en Master, te mailen naar: careers.netherlands@adlittle.com.

Meer informatie?
Voor vragen kan je contact opnemen met Stef Groen via bovenstaande emailadres of per telefoon (+31) 20 301 6500. Wil je meer weten over Arthur D. Little? Bekijk het  Arthur D. Little bedrijfsprofiel of bezoek de www.adlittle.nl.

 

Event informatie

Bedrijf: Arthur D. Little

Datum: 22 november 2011

Inschrijven voor: 08 november 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten