An Introduction to Strategy Consulting

Bedrijf
Datum
06 mei 2011
Inschrijven voor
22 april 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

A day in the life of a consultant – an introduction to strategy consulting

Op vrijdag 6 mei ben je van harte welkom in het kantoor van Arthur D. Little (ADL) om mee te doen met de Masterclass "A day in the life of a consultant – an introduction to strategy consulting".

Aan de hand van gesimuleerde cases zal je leren wat "business strategy" nu precies inhoudt en hoe je dit op concrete wijze ontwikkelt. Je zult werken voor een multinational die geconfronteerd wordt met een sterk veranderende "business environment". De opdracht zal bestaan uit het ontwikkelen van een nieuwe strategie, om deze veranderingen in het voordeel van jouw cliënt te gebruiken. Denk hierbij aan een oliebedrijf met elektrische auto’s als nieuwe core business, een verfproducent die "groene coatings" op de markt wil brengen, of een elektronicaproducent die de nieuwe middenklasse in India & China gaat voorzien van betaalbare elektronica.

We zullen voor het casework begint de achterliggende theorie behandelen en je de juiste tools aandragen in een gezamenlijke interactieve sessie, waarna er in groepjes wordt opgesplitst.

Let wel, het competitieve element wordt meegenomen, dus zorg dat je met veel energie en strijdlust de dag ingaat!

Aanmelden

Meld je aan door je profiel, inclusief cijferslijst voor VWO, Bachelor en Master, te mailen naar:
careers.netherlands@adlittle.com.

Meer informatie?

Voor vragen kan je contact opnemen met Stef Groen via bovenstaande emailadres. Wil je meer weten over Arthur D. Little? Bekijk het Arthur D. Little bedrijfsprofiel.

 

Event informatie

Bedrijf: Arthur D. Little

Datum: 06 mei 2011

Inschrijven voor: 22 april 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten