Consulting Masterclass Mei 2011

Bedrijf
Datum
20 mei 2011
Inschrijven voor
01 mei 2011
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij bijna klaar met je masterstudie en heb je interesse in consulting? De Accenture Consulting Masterclass is een tweedaags evenement waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je ontmoet andere studenten en wordt begeleid door onze consultants. ‘Work hard, play hard’ staat in de masterclass centraal. Laat tijdens de masterclass zien dat jij de beste bent en win twee ‘tickets around the world’.

We starten vrijdag met innovatieve opdrachten op een bijzondere locatie. Onder begeleiding van onze consultants werk je hier aan uitdagende cases. ’s-Avonds dineren we in de stad en uiteraard verkennen we daarna het nachtleven. Je slaapt in een designhotel. Zaterdag wordt je in ons kantoor aan de Zuidas wederom op allerlei relevante competenties uitgedaagd. Afsluitend maken we de winnaar van de Masterclass bekend (de prijs is twee ‘tickets around the world’) en geniet je van een ijskoude Corona of een heerlijk glas wijn op ons dakterras met een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam.

De Accenture Consulting Masterclass is de ideale manier om de consultingwereld, onze bedrijfscultuur en vooral onze mensen beter te leren kennen.

Voor meer informatie en een impressie van de Masterclass 2010 kan je een kijkje nemen op www.accenture.nl/masterclass

Schrijf je nu in!


Over Accenture

Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting, technology services en outsourcing. Met meer dan 204.000 medewerkers, waarvan 2.500 in Nederland, bedienen we klanten in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high performance organisaties te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle bedrijfstakken en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2010, bedroeg 21,6 miljard Amerikaanse dollar.

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 20 mei 2011

Inschrijven voor: 01 mei 2011

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten