Consulting Masterclass Juni 2010

Bedrijf
Datum
03 juni 2010
Inschrijven voor
10 mei 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Accenture Consulting Masterclass Juni 2010

Ben jij bijna afgestudeerd (master) en wil je gaan werken als consultant? Adviesbureau Accenture geeft je de mogelijkheid om de absolute top in je vakgebied te ontmoeten en te werken aan een business case om zo te ervaren hoe wij onze klanten helpen in het bereiken van high performance. Interesse? Schrijf je dan in voor de Accenture Consulting Masterclass.

Wie door de selectie komt, gaat twee dagen aan de slag met de diversiteit en complexiteit van een consultancy project door intensief aan een business case te werken. Je wordt daarbij begeleid door onze Business Consultants. Daarnaast staat een meet & greet met het senior management van Accenture op het programma. ‘s Avonds krijg je de gelegenheid om de jonge en informele cultuur van Accenture te proeven en kun je ervaringen delen met de overige deelnemers en natuurlijk onze eigen consultants.

Op 3 en 4 juni 2010 wordt er een nieuwe Masterclass georganiseerd. Registreer je nu om kans te maken op een plek binnen de Accenture Consulting Masterclass! 

Aanmelden Management Consulting Masterclass
Klik hier om je aan te melden voor de Management Consulting Masterclass

Aanmelden Technology Consulting Masterclass
Klik hier om je aan te melden voor de Technology Consulting Masterclass

Event informatie

Bedrijf: Accenture

Datum: 03 juni 2010

Inschrijven voor: 10 mei 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten