Strategy Contest 5-7 Mei 2010

Bedrijf
Datum
05 mei 2010
Inschrijven voor
02 april 2010
Type event
Business Course
Doelgroep
Onbekend
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Programma

Tijdens deze drie dagen werk je aan een Nederlandse en waarheidsgetrouwe strategisch case. Geen fictieve case met fictieve klanten, nee, je krijgt een echt business probleem om op te lossen! Natuurlijk leggen we je eerst uit wat de basis van strategie is. We laten zien hoe wij een probleem benaderen, maar daarna is het aan jou. Je gaat aan het werk in kleine teams en wordt daarbij begeleid door ervaren Bain consultants.

Uiteindelijk presenteer je jouw strategie aan de oorspronkelijke opdrachtgever. De klant vertelt hoe waardevol jouw advies voor het bedrijf in werkelijkheid is. Het team met de slimste strategie en de beste werkwijze wint een ticket voor een droomreis naar keuze.

Aanmelden

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten in de laatste fase van hun studie. Als je geïnteresseerd bent in strategie consulting, goede studieresultaten hebt behaald en extra-curriculaire activiteiten onderneemt, schrijf je dan in voor de Bain Strategy Contest! Selectie zal gebeuren door middel van CV selectie en motivatie-interviews.

Ben je geintereseerd, meld je dan nu aan op de website van Bain & Company.

Event informatie

Bedrijf: Bain & Company

Datum: 05 mei 2010

Inschrijven voor: 02 april 2010

Type event: Business Course

Doelgroep: Onbekend