Empowerment in het AI-tijdperk; een masterclass voor leiders van nu

Bedrijf
Datum
19 oktober 2023
Inschrijven voor
19 oktober 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Enschede
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

19 oktober, 2023 | 13:00u - 16:30u.Grolsch Veste Enschede

In het tijdperk van AI moeten we de menselijke rol begrijpen en benadrukken. Deze masterclass focust op besluitvorming voor verantwoord gebruik van technologie en data.

In dit tijdperk van snelle technologische vooruitgang, waar kunstmatige intelligentie steeds prominenter wordt, is het van cruciaal belang dat we de rol van de mens begrijpen en benadrukken in het gebruik van AI en het werken met data. 
 
In deze masterclass gaan we je niet vertellen welke AI-toepassingen allemaal geschikt zijn voor jouw organisatie. Vraag dat vooral aan ChatGPT ðŸ˜‰. We staan liever stil bij de manier waarop besluiten door middel van data tot stand komen. Want juist nu is het belangrijker dan ooit om effectieve en verantwoorde keuzes te kunnen maken in een wereld die steeds meer wordt beïnvloed door geavanceerde technologieën en grote hoeveelheden data.  

Na deze masterclass heb jij;  

  • Begrip van de waarde van data. 
  • Je analytische vaardigheden bijgespijkerd.
  • Handvatten gekregen om effectiever te communiceren door  datagebaseerde inzichten.
  • Potentiële kansen en risico’s voor jouw organisatie geïdentificeerd.  

Programma

13.00 - 13.30: Inloop met lunch   
13.30 – 14.00: Het data tijdperk; hoe kan data mij helpen als leider 
14.00 – 15.15: Aan de slag met jouw vraagstuk; Hoe kom ik tot besluiten? 
15.30 - 16.00: Lessons Learned; waar liggen kansen en/of uitdagingen? 
16.00 - 16.30: Hoe nu verder? vervolg 

Koffie, thee en lunch zijn deze dag inbegrepen. 

Empowerment in het AI-tijdperk

Een masterclass voor leiders

What’s in it for you? 
In de masterclass belichten we kort de ontwikkelingen rondom AI en gaan we van strategie naar de praktijk. Je leert meer over data geïnformeerde besluitvorming én kijken we vanuit dit perspectief naar usecases uit de eigen praktijk.  Aan het einde van de masterclass heb je een solide begrip van de waarde van data en hoe data jou kan helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw organisatie! 

En dat is nog niet alles; want wij snappen als geen ander dat je de opgedane kennis graag vertaalt naar jouw organisatie! Na deelname aan deze masterclass komen we dan ook graag bij jou langs om samen met jouw collega’s in een 2 uur durende workshop nog een laagje dieper na te denken over datagedreven werken binnen de context van jouw organisatie. We praten door over welke rol data in jullie huidige dagelijkse praktijk heeft en hoe jullie dit in een toekomstige situatie voor jullie zien. 

Door deze workshop krijg jullie naast nog meer inzicht ook handvatten hoe een volgende stap te zetten in het waardevol gebruik maken van jullie data! 

*De workshop is inbegrepen bij de prijs voor deelname aan de masterclass.

Het resultaat  
Na de masterclass heb jij een dieper begrip ontwikkeld van het belang van data-geïnformeerde besluitvorming in het AI-tijdperk. Je leert om de waarde van data in te schatten en effectiever gebruik te maken van AI-technologieën. Dit stelt jou als leider in staat om betere beslissingen te nemen, innovatiekansen te benutten en een concurrentievoordeel te behalen in een snel veranderende wereld. 

Kosten: â‚¬249
(incl. workshop op locatie nadien)

Taal: Nederlands

Datum/tijd: 19 oktober 2023, 13.00u - 16.30u

Locatie: Grolsch Veste Enschede

Event informatie

Bedrijf: Infotopics

Datum: 19 oktober 2023

Inschrijven voor: 19 oktober 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Enschede