Business Course Alpine University

Bedrijf
Datum
03 maart 2013
Inschrijven voor
14 januari 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Business Course Alpine University

McKinsey & Company nodigt je uit om je persoonlijke groei een impuls te geven tijdens onze jaarlijkse Business Course. Onder begeleiding van McKinsey’s toptrainers en coaches ontdek je hoe ver je talenten reiken.

McKinsey Business Courses - Alpine University

Alpine University
McKinsey & Company biedt haar consultants oneindig veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Wij hechten daar ontzettend veel waarde aan. We hebben daarom het learning Institute: Alpine University. Alpine University ligt aan de rand van het middeleeuwse bergstadje Kitzbühel in Oostenrijk. McKinsey consultants van over de hele wereld komen hier al jaren naar toe om inspirerende en interessante trainingen te volgen.

Programma Business Course
De Business Course is van 3 tot en met 8 maart in 2013. De eerste drie dagen vinden plaats in Kitzbühel en vervolgens gaat de Business Course verder in Amsterdam. Gedurende het programma in Kitzbühel zal centraal staan hoe jij leiderschapskwaliteiten, communicatiestijlen en probleemoplossende vaardigheden kunt ontwikkelen.

In Amsterdam zal je kennis maken met de McKinsey cultuur op kantoor, het werk en de mensen. Samen ga je daar aan een echte case werken. Je brengt dus meteen in praktijk wat je in Kitzbühel hebt geleerd. Het belooft een intensief en inspirerend programma te worden, waarin je veel zult leren over jezelf.

Inschrijven en contact
Zit je in de laatste fase van je studie? Wil je het beste uit je zelf halen?

Meld je dan hier aan met je CV en cijferlijsten (VWO en WO) voor maandag 14 januari 2013. Uiterlijk maandag 21 januari 2013 hoor je of je wordt uitgenodigd voor de eerste selectieronde. Op 8 februari maken we de definitieve deelnemers bekend.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Rachel ter Heide:
Rachel_ter_Heide@McKinsey.com, 020-5513259)

Event informatie

Bedrijf: McKinsey & Company

Datum: 03 maart 2013

Inschrijven voor: 14 januari 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten