Workshop Visie en Focus

Bedrijf
Datum
19 december 2012
Inschrijven voor
18 december 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Workshop Visie en Focus

Dutch Dream Group organiseert op woensdag 19 december 2012 in Rijswijk weer een workshop voor managers, die overwegen om via een bedrijfsovername een succesvolle ondernemer te worden de workshop "Visie en focus".

Programma
Tijdens de workshop ervaart u dat het bij het opstellen van een zoekprofiel van een bedrijf niet gaat om het ‘gouden idee’ of om ‘het gat in de markt’. Uw eigen kennis, vaardigheden, ervaring en ambities omvatten meer dan genoeg elementen om te bepalen wat voor een bedrijf perfect bij u past. De doelen van de workshop zijn daarom: 1. Uw visie (verder) ontwikkelen met betrekking tot het type bedrijf dat bij u past, en 2. Uw focus bepalen op de volgende te nemen stappen.

Wonderlijk is ook steeds de onderlinge herkenning in de groep. Uw drive, maar ook uw twijfels hoort u zeker terug bij de ander. Resultaat van de workshop is voor de meeste mensen dat zij aansluitend het onomkeerbare besluit nemen om zelfstandig ondernemer te zijn. Immers ze weten nu wat ze zoeken en wensen zichzelf zo’n onderneming toe.

Wanneer
De workshop vindt plaats op 19 december 2012 om 19.00 uur op ons kantoor in Rijswijk. Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u graag met een kopje koffie en een broodje. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden
Graag vernemen wij of u deze avond aanwezig bent. De kosten voor deze workshop bedragen € 155,- (introductie tarief)  (ex. BTW). Wanneer u aan het Buy In traject deelneemt zijn er voor u geen kosten verbonden aan deze workshop. U kunt zich aanmelden via m.hazebroek@dutchdreamgroup.nl of via dit inschrijfformulier. Aansluitend ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving.

Event informatie

Bedrijf: Dutch Dream Group

Datum: 19 december 2012

Inschrijven voor: 18 december 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals