Workshop Management Buy In

Bedrijf
Datum
28 november 2012
Inschrijven voor
27 november 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Workshop Management Buy In

Woensdag 28 november organiseert Dutch Dream Group de workshop ‘Juridische aspecten bij bedrijfsovername’. Voor deze workshop hebben we een samenwerkingspartner gevraagd om invulling te geven aan deze avond.

Programma
Deze partner zal de avond vullen met een inhoudelijk programma dat gestoeld is op zijn praktijk ervaringen. Deze onderwerpen zullen op een praktische wijze behandeld worden en er is geen juridische voorkennis nodig. Vraagstukken die onder andere behandeld worden zijn:
• Welke gevolgen kan het afbreken van onderhandelingen hebben?
• Wat zijn gebruikelijke zekerheden en garanties?
• Welke onderwerpen komen aan de orde in een intentieovereenkomst?
• Etc.

Wanneer
De workshop vindt plaats op 28 november 2012 om 19.00 uur op ons kantoor in Rijswijk. Vanaf 18.30 uur ontvangen wij u graag met een kopje koffie en een broodje. De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten met een borrel.

Aanmelden
Graag vernemen wij of u deze avond aanwezig bent. De kosten voor deze workshop bedragen € 225,- (ex. BTW). Wanneer u aan het Buy In traject deelneemt zijn er voor u geen kosten verbonden aan deze workshop. U kunt zich voor 27 november 2012 aanmelden via m.hazebroek@dutchdreamgroup.nl of via dit inschrijfformulier. Aansluitend ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving.

Event informatie

Bedrijf: Dutch Dream Group

Datum: 28 november 2012

Inschrijven voor: 27 november 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals