Workshop Due Diligence

Bedrijf
Datum
14 november 2012
Inschrijven voor
14 november 2012
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Due Diligence
Woensdag 14 november a.s. organiseert Dutch Dream Group de workshop Due Diligence.

Programma
Voor deze workshop hebben we Eric Gort van PKF Wallast gevraagd om samen met John Geenen (senior adviseur en mede eigenaar van de Dutch Dream Group) invulling te geven aan deze avond. Eric Gort is partner bij PKF Wallast en actief als belastingadviseur en registeraccountant. Eric heeft veel ervaring in het uitvoeren van Due Diligence onderzoeken en zal op een praktische en inspirerende wijze zijn ervaring over de do(s) en don´t(s) van een due diligence delen. Naast de inhoudelijke kant zullen de proceskant (hoeveel moet ik onderzoeken, wat moet ik vastleggen en wat kost het) en wat te doen met de uitkomsten van een due diligence op interactieve wijze  aan de orde komen.

Wanneer
De workshop vindt plaats op 14 november vanaf 19.00 uur op ons kantoor aan de Handelskade in Rijswijk. U bent vanaf 18.30 uur van harte welkom voor een kopje koffie en een broodje. De avond wordt rond 22:00 uur afgesloten met een borrel. De kosten voor deze workshop bedragen 225 euro (exclusief BTW). Wanneer u deelneemt aan het Buy In traject zijn er voor u geen kosten verbonden aan deze workshop.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze workshop tot uiterlijk woensdag 14 november 2012 via m.hazebroek@dutchdreamgroup.nl / 070-3071399 of via dit inschrijfformulier. U ontvangt daarop een bevestiging en een routebeschrijving. De kosten van de bijeenkomst bedragen 225,- euro (ex. BTW). Wanneer u aan het Buy In traject deelneemt zijn er voor u geen kosten verbonden aan deze workshop.

Event informatie

Bedrijf: Dutch Dream Group

Datum: 14 november 2012

Inschrijven voor: 14 november 2012

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals