Transformational Leadership Europe

Bedrijf
Datum
22 september 2023
Inschrijven voor
22 september 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is Transformational Leadership Europe (TLE) hét business event. Voortbouwend op het succes van voorgaande jaren, biedt TLE een unieke gelegenheid voor leiders uit verschillende branches en sectoren om samen te komen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Met inspirerende keynotes van Louis van Gaal, Remco Claassen en Jan van Setten wordt dit hét leiderschapsevent van het jaar. Koop nu jouw ticket(s).

Transformational Leadership Europe

Datum
Op 22 september 2023 staat Transformational Leadership Europe op de planning. Hét leiderschapsevent van het jaar.

Locatie
TLE vindt plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. Een centraal gelegen locatie die de perfecte setting biedt voor een dag van leren, netwerken en inspireren.  

Over TLE 

In een wereld die voortdurend verandert, zijn organisaties die zich vasthouden aan het oude en bekende gedoemd om te mislukken. Het zijn juist de organisaties die zich als een kameleon weten aan te passen aan veranderende omstandigheden die kans maken op blijvend succes.  

Maar deze constante transformatie vereist de onmisbare vaardigheden van transformationele leiders die weten hoe ze organisaties kunnen leiden in uitdagende tijden. Ze zijn meesters in het veranderen van bedrijfscultuur en het afstemmen van strategieën op de veranderende omgeving. Zo dragen zij bij aan een wendbare organisatie die altijd in topvorm is.  

Dit is precies waarom je TLE niet wilt missen. Leer hoe je jouw organisatie toekomstbestendig kunt maken, zodat jouw organisatie kan floreren in een wereld die voortdurend in beweging is. Laat je inspireren door onze sprekers. Kom in contact met gelijkgestemde professionals die, net als jij, ook het verschil willen maken. Of je nu een doorgewinterde leider bent of net begint, dit is hét evenement voor jou. 

Audience

Of je nu een doorgewinterde leider bent of net begint, je wilt deze waardevolle inzichten over het creëren van verandering in het leven van mensen en organisaties niet missen.

Event informatie

Bedrijf: Prowareness

Datum: 22 september 2023

Inschrijven voor: 22 september 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Locatie: Utrecht