Invent lunch

Bedrijf
Datum
16 juni 2023
Inschrijven voor
13 juni 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters & Young professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

16 juni 2023 | 12:00 - 13:30 | Leidsche Rijn, Utrecht

Ben jij je aan het heroriënteren op een nieuwe rol en geïnteresseerd om jezelf bij een wereldwijde Management Consultant aan te sluiten? Bezoek dan een informele lunch bij Capgemini Invent. Tijdens de maandelijkse lunch krijg je meer te horen over onze mensgerichte cultuur en werkomgeving. Deze lunch wordt specifiek georganiseerd voor mensen die op zoek zijn naar een tweede of derde stap in hun carrière en verder willen in managementconsulting. 

Op vrijdag 16 juni 2023 heb je de gelegenheid om op een informele manier en vrijblijvend in gesprek te gaan met consultants die op diverse niveaus werkzaam zijn in de rol of binnen het vakgebied waar jij interesse in hebt en jou kunnen vertellen wat de rol van managementconsultant inhoudt en hoe het is om binnen Capgemini Invent te werken.

Bekijk hier de openstaande vacatures bij Capgemini Invent

Meld je minimaal 3 dagen voor het evenement aan met een kopie van je cv en/of link naar je LinkedIn-profiel en geef daarbij jouw voorkeurs vacature(s) aan. Wij zorgen er dan voor dat de juiste consultants beschikbaar zijn die kunnen aansluiten bij de lunch.

De lunch is van 12:00 tot 13:30 en heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zorg er voor dat je zo snel mogelijk solliciteert via de onderstaande link.

De lunch is geen officieel onderdeel van het 'selectieproces' voor het solliciteren binnen Capgemini Invent.

Locatie

Tijdens de Invent Lunch verwelkomen we je op ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn. Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan onze kantoorrondleiding. 

Adres: Reykjavikplein 1, 3543 KA Utrecht

Event informatie

Bedrijf: Capgemini Invent

Datum: 16 juni 2023

Inschrijven voor: 13 juni 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters & Young professionals

Locatie: Utrecht