Seminar Employer Branding: NOW/NEXT

Bedrijf
Datum
08 juni 2023
Inschrijven voor
08 juni 2023
Type event
Seminar
Doelgroep
Marketingmanagers
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Steeds meer mensen kiezen bewust om te werken bij organisaties met een sterke purpose. Je merk, het verhaal dat je vertelt over je organisatie en je medewerkers als dragers van het merk spelen een belangrijke rol bij het aantrekken, motiveren en behouden van medewerkers.

Branddoctors | Strategy organiseert het middagseminar Employer Branding NOW/NEXT: om je te inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt en hoe je een aantrekkelijke werkgever kunt blijven, nu én straks. Krijg concrete handvatten hoe je een sterk merk kunt inzetten om mensen te vinden én te behouden, die willen meebouwen aan de ambities van je organisatie.

Seminar Employer Branding: NOW/NEXT op 8 juni 2023

Wat kun je verwachten van dit seminar?

Masterclass ‘The Future of Work’ door Bart Götte

Toekomstverkenner en strateeg Bart Götte neemt ons mee de toekomst in. Hij schetst een context van transities, vertelt wat ons te wachten staat in de arbeidsmarkt, hoe de aard van werk verandert en gaat in op de implicaties hiervan voor werkgevers.

Parallelsessies

Employer Branding: hoe kun je je merk inzetten om de mensen die je nu én in de toekomst nodig hebt, aan te trekken en te behouden? Hoe bouw je aan een cultuur waar mensen, vast én flex, bij willen horen en aan bij willen dragen?

Employee Value Proposition: Hoe ontwikkel je een aantrekkelijke EVP die aansluit op je merk als energiebron? We presenteren ons EVP model en maken samen een eerste schets van jouw EVP.

Wat is je werkgeversarchetype? Je gaat op zoek naar het werkgeversarchetype dat bij jouw organisatie past, en we laten zien hoe je dit kunt inzetten bij Employer Branding.
Rond 17:00 uur praten we na met een hapje en drankje.

Doelgroep

Deze middag is uitermate geschikt voor merkstrategen, marketingmanagers, (corporate) communicatiemanagers, HR professionals, recruiters, cultuurontwikkelaars.

Praktische informatie

Datum: 8 juni 2023
Tijd: 13:00 - 17:00 uur
De LiK, Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht

Meld je aan

De bijdrage voor dit middagseminar is Euro 90,- excl. BTW.
Koop je tickets via Eventbrite, er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.

Event informatie

Bedrijf: Branddoctors

Datum: 08 juni 2023

Inschrijven voor: 08 juni 2023

Type event: Seminar

Doelgroep: Marketingmanagers

Locatie: Utrecht