Inhousedag Jong Morgens

Bedrijf
Datum
14 april 2023
Inschrijven voor
13 april 2023
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Starters
Locatie
Leiden
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij samen met een groep enthousiaste young professionals werken aan uitdagende en leerzame veranderopdrachten in zorg, onderwijs en overheid? Maak kennis met Jong Morgens!

Op 14 april en 12 mei organiseren wij onze Jong Morgens Inhousedag, waarin we jullie graag meer vertellen over het werken bij Jong Morgens, onze opdrachten en het traineeship. Het belooft een interactieve middag te worden. Je gaat zelf ervaren hoe het is om als Jong Morgens consultant aan de slag te gaan en we sluiten af met een borrel. Tijdens de borrel is er voldoende gelegenheid om de trainees en collega's van Morgens te spreken over het werken bij Morgens.

Over Jong Morgens

Als Jong Morgens consultant ben jij klaar om met jouw frisse blik onze klanten in zorg, overheid en onderwijs klaar te maken voor de uitdagingen van morgen. Je volgt een tweejarig traineeship, daarin bieden we je een goede afwisseling tussen leren en doen. Je werkt wekelijks ongeveer vier dagen bij een van onze opdrachtgevers aan uiteenlopende opdrachten. Je ondersteunt en adviseert de klant vaak in functies als projectsecretaris, PMO’er, projectleider en adviseur.

Je volgt daarnaast met je mede trainees het Jong Morgens ontwikkelprogramma. Er zijn maandelijks opleidingsdagen gepland en je krijgt begeleiding en coaching op je opdrachten. Tegelijkertijd heb je volop de ruimte om zelf te innoveren en jouw pad bij Jong Morgens vorm te geven. En werk je mee aan de ontwikkeling van Jong Morgens.

Interesse?

Meld je hier aan!

Heb je nog vragen? -> neem dan contact op met lianka.bruijnen@morgens.nl  of emma.van.eeghen@morgens.nl

We kijken uit naar je aanmelding en wie weet tot snel op onze Inhousedag!

Event informatie

Bedrijf: Morgens

Datum: 14 april 2023

Inschrijven voor: 13 april 2023

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Starters

Locatie: Leiden